Canım merhaba bende seninle aynı problemi yaşıyorum ve nette araştırmalarım sonucu şu sonuca vadım kullananlar gerçekten faydasını görmüşler ve sorunlardan kurtulmuşlar.Merhaba arkadaşlar
Saç derimde egzzama mı dersiniz pul pul kepek mi bilmem bn adını koyamıyorum çok kötü bi rahatsızlığım var. DermatolOğa cok gittim sürekli receteye konaZol ve kan ilacı gibi ilaclar yazıp gönderiyor. İki gün gecio tekrar devam edio derimin kaşıntısından kepekleri saklamaktan artık bıktım. Denemediğim şampuan ve bitkisel yöntem kalmadı.. Şimdi son çarem lorealin kendi şampuanını almak fakat o da gecirecek mi bilmiyorum. cevreden duyduğum cok kaliteli ve olumlu sonuclar alınan bir şampuanmış sadece kuaforlerde satılıyor galiba kullanan var mı kızlar
Çok sağol tatlım bi de bunu deneyeyim bakalım ama kuru saçlar için olanı var mı acaba ??? Kepeklenme benim aşırı kuruluktan kaynaklıCanım merhaba bende seninle aynı problemi yaşıyorum ve nette araştırmalarım sonucu şu sonuca vadım kullananlar gerçekten faydasını görmüşler ve sorunlardan kurtulmuşlar.
Vichy yeşil kapaklı şampuanunu netten bi araştır canım
Bu zetionu eczaneden mi aldın bi yan etkisi falan var mı dökme, saçları kurutma gibi? bende denemeliyimm :)tabiki tatlım loreal balance kullanıyorum bi iki yıkamada daha bişey anlamadım hiç köpürmüyor o deli etti benizetion aldım krem gbi kıvamı var ilk yıkamada etkili :) bi lorealle bi zzetionla yıkıyorum canım.
Evet canım eczaneden aldım 4.25 fiyatı yan etkisi olmuyor öNceden de konazol kullanıodm o da 5 tl idi direk gecirdiği için insanı mutlu edio normal şampuanınızı kullanın haftada 1 ya da 2 bu şampuanlarla yıkayın başka çözümü olmuyorBu zetionu eczaneden mi aldın bi yan etkisi falan var mı dökme, saçları kurutma gibi? bende denemeliyimm :)
Merhaba, sorunun hala devam ediyorsa bende 5 yildir.ayni.sorunu yasiyorum sana yardimci olacagim ve kurtulacaksin ☺Kızlar bugün cildiyeye gittim dr bu senin yapın hastalık olarak düşünme seninle yaşıyacak bişey dedi bazı şampuanlarla önlemeye çalışcaksın fakat tamamen gecmez dedi bi kactane şampuan yazdı
Selyum
Kadolin
Zertion
Kerium ds
Bunlardan birini al dedi
Bende sıhhıye sezenlere gittim
Lorealin balance serisini aldım hassas baş derisi için olanı birde zertion alcam haftada bi zertionla yıkıcam bakalım sonucu yazarım..
Peki özelden ulaşamam size teşekkürlercanım yağ bakımı yap ben saç uzamnıyım yağ ve kısa kesim istersen özelden yazabilirisin
Merve selam canim, ben 5 yildir kepekle savasiyorum ama iki ay once kurtuldum eczaneden biobaby nin yeni dogan sampuanini aldim ve inanirmisin iki yikamada sonuc mukemmel ve tek kepek kalmadi degistirmeyecegim tek sampuan ve saclarida cok guzel parlatiyor.Peki özelden ulaşamam size teşekkürler
Merhaba Canım en kısa zamanda dediğin şampuanı alıp deneyeceğim inş bende de etkili olur, saçı çok kurutmuyor değil miMerve selam canim, ben 5 yildir kepekle savasiyorum ama iki ay once kurtuldum eczaneden biobaby nin yeni dogan sampuanini aldim ve inanirmisin iki yikamada sonuc mukemmel ve tek kepek kalmadi degistirmeyecegim tek sampuan ve saclarida cok guzel parlatiyor.