• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 4 ayda gastronomi

Emily19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
459
400
33
Merhaba tyt netlerim 40 50 arasında ama ayt netlerim baya düşük. İyi kötü çalışıyordum ama 1 aydır neredeyse hiç çalışmıyorum ve akdeniz üni gastronomi istiyorum. Normalde tm ciyim ama sozelden gireceğim çünkü benim mat yetişmez . Son 4 ayda gastronomi olur mu sizce netler de çok yüksek gelmedi bana ve bu bölümü okuyup şef olan varmi tavsiye ediyor musunuz?
Gerçekten çok kafaya taktım artık. Babam diyor takma seneye birahane girersin diyor ama ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum yok olmayacak benden falan diyorum. Sanki dünyanın sonuymuş gibi geliyor.

Son düzenleme:
Merhaba tyt netlerim 40 50 arasında ama ayt netlerim baya düşük. İyi kötü çalışıyordum ama 1 aydır neredeyse hiç çalışmıyorum ve akdeniz üni gastronomi istiyorum. Normalde tm ciyim ama sozelden gireceğim çünkü benim mat yetişmez . Son 4 ayda gastronomi olur mu sizce netler de çok yüksek gelmedi bana ve bu bölümü okuyup şef olan varmi tavsiye ediyor musunuz?
Gerçekten çok kafaya taktım artık. Babam diyor takma seneye birahane girersin diyor ama ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum yok olmayacak benden falan diyorum. Sanki dünyanın sonuymuş gibi geliyor
Cinsellikle alakası ne ???

Nasıl peki güzel mi veya çok çalıştınız mı gitmek için
Çok çalıştım desem yalan olur açıkçası ama sözelim iyiydi benim hep. Sözel puanlarından birinde 14 birinde 16 bin sıralama yapmıştım girdiğim dönem devlette en yüksek puanla alan okuldu şimdi bilmiyorum.

Eğitim olarak çokta iyiydi diyemem açıkcası. Teorik olarak iyiydi evet ama uygulamalı dersler yetersizdi bence. Ama gastronomi bölümü devlet üniversitelerinde genelde bu şekilde oluyor özellerin imkanları daha iyi. He şu anda nasıldır bilemem tabi mezun olalı oldu biraz.

Çok çalıştım desem yalan olur açıkçası ama sözelim iyiydi benim hep. Sözel puanlarından birinde 14 birinde 16 bin sıralama yapmıştım girdiğim dönem devlette en yüksek puanla alan okuldu şimdi bilmiyorum.

Eğitim olarak çokta iyiydi diyemem açıkcası. Teorik olarak iyiydi evet ama uygulamalı dersler yetersizdi bence. Ama gastronomi bölümü devlet üniversitelerinde genelde bu şekilde oluyor özellerin imkanları daha iyi. He şu anda nasıldır bilemem tabi mezun olalı oldu biraz.
Şu anda çalışıyor musunuz peki ?

Sizce 4 ayda kazanılabilevek bir bölüm mü veya da okumaya değer mi?
4 ayda kazanabilir misin kazanamaz mısın bilemem. Senin çalışma duruma kalmış. Sınav sistemi değişti ben girdikten sonra kaç kere,şu anda okulun puan durumunuda bilmiyorum.

Değer mi değmez mi net bir şey diyemem çünkü tamamen kişisel bir şey bu. Senin yaşayacağın şeyler,geçeceğin yollar,edineceğin tecrübelerle alakalı. Ama şöyle diyim eğer yemek yapmayı gerçekten seviyorsan,ilgin,alakan,yatkınlığın varsa,tempolu,stres altında,gerektiğinde uzun saatler çalışabilirim diyorsan oku.

Back