Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?
- Konu Sahibi GOLDFLAY
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Vee Anayasa tekrarım bitti.
Tarih ve Anayasayı resmen baştan sona tekrar çalıştım. Tekrar değildi açıkçası.
Not alarak çalıştım.
90 küsür sayfa anayasa, 15 de tarih videosu
Herşey tam anlamıyla şekillendi kafamda
Demekki son tekrarlar oturtuyor daha çok
Yarında coğrafyaya başlıyorum o bir günde biter.
Ertesi gün türkçe ve mat.
Sonra hergün deneme moduna giriyorum
Tarih ve Anayasayı resmen baştan sona tekrar çalıştım. Tekrar değildi açıkçası.
Not alarak çalıştım.
90 küsür sayfa anayasa, 15 de tarih videosu
Herşey tam anlamıyla şekillendi kafamda
Demekki son tekrarlar oturtuyor daha çok
Yarında coğrafyaya başlıyorum o bir günde biter.
Ertesi gün türkçe ve mat.
Sonra hergün deneme moduna giriyorum
Kızlar napıyorsunz sizi çoook özledimmmmmmmmm telefondan takip edicem sizi yorumlarımı gene yazarm kızlar bırakmam burayı.. ama şu istanbul işi olursa artık sınavdan sonra girerm:26: keşke olsunda ben bulurum bu yolunu Kızlar ben çoookk mutluyum bulutların üstünde uçuyorum adeta... Aşık oldum özel ders aldğm çocukla görüşmeye başladık kızlar çok şaşkınım bi anda oldu ....
Kızlar napıyorsunz sizi çoook özledimmmmmmmmm telefondan takip edicem sizi yorumlarımı gene yazarm kızlar bırakmam burayı.. ama şu istanbul işi olursa artık sınavdan sonra girerm:26: keşke olsunda ben bulurum bu yolunu Kızlar ben çoookk mutluyum bulutların üstünde uçuyorum adeta... Aşık oldum özel ders aldğm çocukla görüşmeye başladık kızlar çok şaşkınım bi anda oldu ....
Ben dedim ama gün gelecek nişanlınla ayrıldığın için dua edeceksin diye
Cnm benm ya evet.... Şu an o hiç aklıma gelmio... nasıl oldu anlamadım.. benim için bi devrim bu .. ben nişanlımı kolay unutabilecek biri değildim hemde bu kadar kolay.... Unutturan kişiye bağlymş......... Eeee çalşmalar nasıl gidiyo bakalım kızlar... zapzupcum netlerde artş var mı??
Karadut u çok merak ettim hiç haber de vermiyor ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ben bu hafta hiç deneme çözmedim canım kpss 2006 2008i çözdüm ama 2010 çözmeye korktum.tarih tekrarı yaptım vatandaşlığı yalayıp yutmaya çalışıyorum sen ne yapacaksın canım gidecek misin istanbula
Karadut u çok merak ettim hiç haber de vermiyor ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum ben bu hafta hiç deneme çözmedim canım kpss 2006 2008i çözdüm ama 2010 çözmeye korktum.tarih tekrarı yaptım vatandaşlığı yalayıp yutmaya çalışıyorum sen ne yapacaksın canım gidecek misin istanbula
Cnm kk yı açık unutmuşum gene Cnm evet nerde acaba karadut merak ettim. Cnm sen deneme yaptın gene benim tarihten 1 konum kaldı.. bide Türkçeden 7-8 tane konu var... p.tesi ye kadar bitrmeyi planlıyorum inş. Cnm eğer çağırrlarsa gidicem . gidip bakıcam nasıl bi yer eğer kafama yatarsa başlycam inş. bakalım....
bende türkçeden anlatım bozukluklarına çalışcam daha tarihte video izliyorum oturtamadım daha vatandaşlık desen hala tırt ya o kadar çalışıyorum gene unutmuşumCnm kk yı açık unutmuşum gene Cnm evet nerde acaba karadut merak ettim. Cnm sen deneme yaptın gene benim tarihten 1 konum kaldı.. bide Türkçeden 7-8 tane konu var... p.tesi ye kadar bitrmeyi planlıyorum inş. Cnm eğer çağırrlarsa gidicem . gidip bakıcam nasıl bi yer eğer kafama yatarsa başlycam inş. bakalım....