Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar son 3 ayıma girdim 15 kiloya yakın alırsın diyorlar zaten 12 kilo aldım yediklerimedikkat ediyorum sizce o kadar alırmıyım kiloyu çok kafama takıyorum allaha şükür bebeğimin gelişimide iyi ama elimde değil kafama çok takıyorum.
merhaba arkadaşlar son 3 ayıma girdim 15 kiloya yakın alırsın diyorlar zaten 12 kilo aldım yediklerimedikkat ediyorum sizce o kadar alırmıyım kiloyu çok kafama takıyorum allaha şükür bebeğimin gelişimide iyi ama elimde değil kafama çok takıyorum.
valla canım benim 2 buçuk haftam kaldı şunun şurasında, ilk 7 ayda falan yaklaşık 12 kilo aldım, şimdi neredeyse 2 aydır hala aynı kilomdayım, almadım hiç, hatta bi ara 72'ye kadar çıktım ama sonra tekrar düştüm 70'e. ablam da hamile, SAT'ımız aynı, oda son aylarda hiç kilo almadı, büyük ablamda 2 çocuk doğurdu o da son aylarında kilo vermiş hep.
he bu arada düzenli doktor kontrolüne gidiyorum ve bebeşimin gelişimi gayet normal.
yani demek istediğim bu büyük ölçüde bünyesel bişey, tabi aşırıyı da kaçmamak lazım. çok da dert etmemek lazım bu kiloları, hamileliğimiz tadını çıkarılım opuyorumnanaktan