son 10 yılımın en ağır gribini geçiriyorum lütfen yardım.!!

yova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
286
4
kızlar dün sabah aniden başlayan ve nezle zannettiğim milyonlarca kez hapşurtan sonrasında mide bulantısı ve baş dönmesi dahi yapan,bopazlarımın şiştiği,burnumumun yandığı,üşümenmin olduğu inanılmaz bir şiddette ağır bir grip geçirmekteyim..gece 11 gibi öyle kötü oldum ki ölüyorum zannetttim..yarım benical aldım artık dayanamayıp..ve 3 saat kadar uyur uyanık bi haldeydim.halüsnasyonlar filan gördüm resmen..sabah oldu sanıyorum daha 3 saat geçirebilmişim..böylesine körü bir tablo yani..düzenli ilaçta alamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.burnumu silmekten acır duruma geldi.dokumaıyorum bile..böyle bir gribi en son 10 yıldır falan geçirmiyorum sanırım..belkide daha fazladır..mafoldumbensenağlama

lütfen bana bir şeyler söyleyin ne yapabilirim..adetimi 3 gün geçti testim pozitif..yani 4 haftalık hamileyim...

keşke buraya yazana kadar doktorunu arasaydın kullanıp kullanamayacağın ilaçlarını sorsaydın.kendi başına ilaç alma canım Allah korusun birşey olur.hamilelikte içilmemesi gerekenlerin dışındaki bitki çaylarından yararlan sıcak çorba iç ılık bir duş al ve yataktan kalkma bol bol dinlen doktorunu aramayıda ihmal etme toz c vitaminlerini de kullanırsan iyi olur kısa sürede atlatırsın umarım

haklısın canım ama yarım aldım zaten ilacıda..hem 31. günden evvel YA HEP YA HİÇ KURALI varmış biiyosun,birazda ona güvendim..ben daha 31 günlük değilim ancak 2,5 hafta olmuştur döllenme olalı..böyle bir grip hiç beklemezdim inan,öleceğim sandım artık,halüsünasyon falan gördüm resmen yaa...çok kötü çok..hala kötüyüm hafif ateşim var,suartım şişmiş durumda,boğazlar yanıyo burun tıkanmış,kafam kütük gibi. öğlen doktora gideceğim..buralarda doktorda bir sorun,doğu illerinde asker ailesi olmak çok zor..:sinifsinif:

geçmiş olsun a.s. ne yap et bi doktora görün derim.bugün regl günüm ama korunmuyoruz hamile olabilirim dediğim halde bile ilaç yazmamıştı bana dahiliye.ama tabi senin içinde bulunduğun durum ve yüksek ateşte bir o kadar tehlikeli.kadın doğum uzmanına git ilaçlarını o versin .hamileysen ilacı ancak onlar yazıyor diye biliyorum.oğlumda dr antibiyotik bile vermişti bana.acil şifalar dilerim.

sağol canım...nerden çıktı bıu illet anlayamadım..dışarı çıktığım bile yok nerdeyse...

inşallah ilaçsız atlatabilirim..

Canım elma limon ıhlamuru karıştırıp demle ve iç çok iyi geliyor geçmiş olsun

eltim ikizlere hamileyken kac kez grip gecirdi bronsit, franjit dedik ne oluyor kiz hamile hasta olmadan bir ay gecirmedi hem de hep cok agirdi dusun dogurcagi gun gribi gecsin diye degistirildi hala gripti dogurmak uzereyken.
Masallah nur topu gb dogurdu ikizlerini biri ikibucuk biri iki sekizyuz gr hemde
hakli olarak korkuyoruz ama dogacak bebek grip falan dinlemiyor, kendini sicak tut surekli dinlen, bir iki gune iyi olucaksin bir de bir kucuk legene sicak su koy masanin ustune buharini icine cek burnun cok rahatlar. dus almak da cok iyi gelir sacini kurut ardindan hemen, kalorifer varsa odaya buhar makinesi koy ya da sicak su, hava kurumasin icerde.
saglikla alicaksin Insallah bebegini kucagina hic kotu dusunme, Allah'a emanetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…