2 yıllık ilişkim ve evlenme kararı aldık. 4 ay sonra istemeye gelecekler kısmetse. çok seviyorum onu çok bey efendi genç iş adamı namazında niyazında ailesi de çok anlayışlı güzel insanlar. hiç bir problem yok ama iş ciddiyete binince bana korku geldi şuan ya
ev hazırlıkları oturacağım eve götürdüler tadilat yapılacakmış nasıl istersin ustaya anlat vesaire şurası salon şurası yatak odası şurası binmemne ya kendi ailemde çok mutlu olduğum için değil korkum çok güzel bir yaşantım yok orada çok rahat edeceğim. ama bir ömür o o o o. neler yaşıcam onunla neler olacak. çok kıskanç kapanmamı istiyor. baskıcı bir kişiliği var. herşeyi düzgün istiyor kendisine göre tabi. Allah için hep doğruları düşünüyor. evimdeki yatağı bırakıcam başka eve gidicem ayy müstakbel kayınvalidem görümcem çok ilgili ilk defa olduğu için mi yadırgıyorum çok kafam karışık size dahi aktaramıyorum düşüncelerimi. çok mu gözümde büyütüyorum evliliği desem hayır herşeyi normal düşünüyorum ya tek sorun sevgilimin çok mu iyi niyetli olup herşeyi 4 4 lük istemesi. yaşlı amcalara çok değer veriyor tabi dinine düşkün olan yaşlı amcalar :) genç ama 80 yaşındaki insan kadar tecrube edinmiş kendisine. bizim aile çok rahat herşey serbest ben onunla yaşayabilicem mi? 2 senede herşeyini öğrendim sürekli görüşme fırsatımız oluyor. 2senedir herşey güzeldi peki ya evlendikten sonra onun olduktan sonra ? türkiye cumhuriyetinde eminim benim kafamdaki soru işaretlerini bir çok bayan anlar belki de şuan kafasında aynı soru işaretleri olan arkadaşlarım var. lütfen yardımcı olun. çünkü ben kapalı kutu gibiyim kimseye birşey anlatıp dertleşemiyorum konuşamıyorum aydınlanamıyorum. evliliği çok biliyorum sanki ya