- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
Hakan Ural’in kızının ismi Gisella belki hosuna gider canim... !! @SparksFly
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha benim kedimMia da çok tatlı yavru kedi canlandı gözümde ponçik bişey :)
Sonu A harfiyle biten isimler nedense bende sempatisini kaybetti çünkü ama illa biri olacaksa Arya daha iyi gibiBen ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum
Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya
Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?
Zamanında çok beğendiğim bir kızın adıydı bende ninayi çok beğeniyorum ama düşünüyorum ya sanki kendine has bir isim olsa kendimi özenti gibi hissettimNisa isminide çok güzel
nina ismide manasız geliyor kulağıma tabi yinede zevk meselesi :)Zamanında çok beğendiğim bir kızın adıydı bende ninayi çok beğeniyorum ama düşünüyorum ya sanki kendine has bir isim olsa kendimi özenti gibi hissettim
nina ismide manasız geliyor kulağıma tabi yinede zevk meselesi :)
bıraktığınız isim kulağa da hoş gelmeli
illaki aynı isimler oluyor ama kendi bebeğinizde oluncada isim tam bu isim onun üzerine oturuyor zamanla :)
bende çok zor karar verdim hem oğluma hem kzııma isim konusunda
doğduktan 1 hafta sonra bıraktım ismini
sizi anlıyorum![]()
Sofia bunun türkçesi nasil olur bilmiyorum yabancı ismi gibi gelen bu
Tarkan liya koymuş ama ben parayi bulan lidyalilarin ismini tercih ederim lidya
Evet hem soylenisi amerikaya'da uygun burayada hem türkçe isim gibi olurLidia gayet var Amerikalı kadın tanıyorum.
Konu sahibesi son karar nedir?
Pera dedim cık dediniz galiba:)
Verona ya da Veronica ya ne dersiniz?
Lidia gayet var Amerikalı kadın tanıyorum.
Konu sahibesi son karar nedir?
Pera dedim cık dediniz galiba:)
Verona ya da Veronica ya ne dersiniz?
Kardesim dogdu 15 gün gecti hala isme karat veremedi bizimkiler. Birinin begendigini digeri begenmiyor. Babam en son "öffff ayşe , fatma koycam bir şey " dedi. Arabaya bindi kimlik cikarmaya gitmek icin. Annem de arkasından bağırdı " bari ayşen" koy diyeKarar veremedim :/ OF