Doğuma Hazırlık Son 1 hafta isim konusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben ki mağazada yarım saat sampuanini secemeyen isim konusu ili başım dertte surem çok azaldı arkadaşlar çok kararsızım. Ben istiyorum ki
Az bilinen nadir bulunan
Evrensel evet ciddi ciddi evrensel yani türk harfleri olan ama ü ö gibi harfleri olmayan neden derseniz başka bir ülkede buyume ihtimali var ve zorluk yaşanmasıni istemiyorum
Sevimli kısa tatlı bir isim arıyorum

Şu ana kadar
Lina anlamı sanırım hurma fidesiymis ama sorun değil söylenişi hoş tatlı sevimli
Nina
Arya

Sizin bildiğiniz var mi yada benim buldugum isimler hakkında görüşünüz nedir ?
Sonu A harfiyle biten isimler nedense bende sempatisini kaybetti çünkü ama illa biri olacaksa Arya daha iyi gibi :emir_bebek:

Benim Beğendiklerim Nil, Nehir, Eliz, Lale, Asu, Ada, Ela, Başak,Sedef bunlar da kısa ama aşırı duyulmamış en azından :KK200:

Ben Nina dan da vazgeçtim çok az zamanım kaldı nabicam bilemiyorum of

Zamanında çok beğendiğim bir kızın adıydı bende ninayi çok beğeniyorum ama düşünüyorum ya sanki kendine has bir isim olsa kendimi özenti gibi hissettim
nina ismide manasız geliyor kulağıma tabi yinede zevk meselesi :)
bıraktığınız isim kulağa da hoş gelmeli
illaki aynı isimler oluyor ama kendi bebeğinizde oluncada isim tam bu isim onun üzerine oturuyor zamanla :)
bende çok zor karar verdim hem oğluma hem kzııma isim konusunda
doğduktan 1 hafta sonra bıraktım ismini:olamaz::KK48::KK48::KK48:
sizi anlıyorum:rapci:

nina ismide manasız geliyor kulağıma tabi yinede zevk meselesi :)
bıraktığınız isim kulağa da hoş gelmeli
illaki aynı isimler oluyor ama kendi bebeğinizde oluncada isim tam bu isim onun üzerine oturuyor zamanla :)
bende çok zor karar verdim hem oğluma hem kzııma isim konusunda
doğduktan 1 hafta sonra bıraktım ismini:olamaz::KK48::KK48::KK48:
sizi anlıyorum:rapci:

Nina ismi evet bir anlami yok gibi banada öle geliyor ama kendi ismimden biliyorum insanlar hadi Türkiye neyse diğer ülkelerde isimlere göre yargılıyorlar gerçi Türkiye'de de başıma gelmedi değil ben istiyorum ki sadece sevimli tatlı bir kız ismi olsun

Sofia bunun türkçesi nasil olur bilmiyorum yabancı ismi gibi gelen bu

Tarkan liya koymuş ama ben parayi bulan lidyalilarin ismini tercih ederim lidya

Lidia gayet var Amerikalı kadın tanıyorum.

Konu sahibesi son karar nedir?
Pera dedim cık dediniz galiba:)
Verona ya da Veronica ya ne dersiniz?

Lidia gayet var Amerikalı kadın tanıyorum.

Konu sahibesi son karar nedir?
Pera dedim cık dediniz galiba:)
Verona ya da Veronica ya ne dersiniz?
Evet hem soylenisi amerikaya'da uygun burayada hem türkçe isim gibi olur
Ayrıca zenginlik uygarlık medeniyet kavramlarını çağrıştırıyor bana
Kiz zengin olur belki:KK49:

Karar veremedim :/ OF
Kardesim dogdu 15 gün gecti hala isme karat veremedi bizimkiler. Birinin begendigini digeri begenmiyor. Babam en son "öffff ayşe , fatma koycam bir şey " dedi. Arabaya bindi kimlik cikarmaya gitmek icin. Annem de arkasından bağırdı " bari ayşen" koy diye ;)))
Sanırım sizinki de bu hesap olacak:)))
Ya icinize en sineni koyun yada kura çekin.

Back
X