• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şömine çirkinliğini kapatma

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Açık balkonumda barbekü ve alt tarafında yine önü açık bir alanı var. Kullanmıyoruz. İçine kavanoz, patates falan koyuyorum ama balkona oturunca çok çirkin gözüküyor. Ucuz sağlam bir gizleme yolu bulamadım. Fikri olan var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt kattakiler kullanmiyorsa yikmak en guzel cozum.
Kapagi yokmu onunde cirkin duruyor.Cicek falan koyabilirsiniz.

Şömine değil barbeküdür o yüksek ihtimal.. kırdırabilirsiniz bacayıda kapatırsanız istediğiniz gibi kullanırsınız...

Bütün dairlerde varsa komple kapatamazsınız da önüne koçtaş veya bauhausdaki separatörlerden koyabilirsiniz. Yapay yeşilliklerle veya asma yapraklarıyla süslerseniz güzel durur..

Benim balkonum komple cam olduğu için karşıdan görünmesin diye 2.5metre separatörle kamufle etmiştim içeriyi..

Bütün dairlerde varsa komple kapatamazsınız da önüne koçtaş veya bauhausdaki separatörlerden koyabilirsiniz. Yapay yeşilliklerle veya asma yapraklarıyla süslerseniz güzel durur..

Benim balkonum komple cam olduğu için karşıdan görünmesin diye 2.5metre separatörle kamufle etmiştim içeriyi..
Perde niye takmadin :olamaz:

Açık balkonumda şömine ve alt tarafında yine önü açık bir alanı var. Kullanmıyoruz. İçine kavanoz, patates falan koyuyorum ama balkona oturunca çok çirkin gözüküyor. Ucuz sağlam bir gizleme yolu bulamadım. Fikri olan var mı
Dolap yaptırabilirsiniz pimapen tarzı fazla yüksek olacağını zannetmem,kırdırma işi riskli olabilir eğer komşularınız kullanıyorsa.

Perde niye takmadin :olamaz:

Üst kısmı kapatmadım ki alt camın önüne koydum. Tepeden aşağı perde insin istemedim zaten ruhum daralır. O kadar açıklık da normal. Parçalı cam zaten pimapen değil..
Alt cam boşken evde şortla dolaşsam karşıdan görülebiliyordu...

Üst kısmı kapatmadım ki alt camın önüne koydum. Tepeden aşağı perde insin istemedim zaten ruhum daralır. O kadar açıklık da normal. Parçalı cam zaten pimapen değil..
Alt cam boşken evde şortla dolaşsam karşıdan görülebiliyordu...
Yok anladim katlamali camlarin perdeleri farkli istedigin yukseklikte kaliyor.
Seperator deyince boyumdan yuksek birsey anladim o yuzden dedim.

Yok anladim katlamali camlarin perdeleri farkli istedigin yukseklikte kaliyor.
Seperator deyince boyumdan yuksek birsey anladim o yuzden dedim.

Aynı seperatörden salonumdaki fransız camın dışına da koydum çocuk için güvenli olsun diye :)
Çok kullanışlı ve dekoratif çok seviyorum ben :))

Aynı seperatörden salonumdaki fransız camın dışına da koydum çocuk için güvenli olsun diye :)
Çok kullanışlı ve dekoratif çok seviyorum ben :))
Ahsaplardan bahsediyoruz degil mi kafes kafes olanlardan.
Onlarin bir degisigini dikey bahce olarak satiyorlat saksi takiliyor onlarda cok guzel.

Arkadaşlar kiracıyız. Kırdırmak gibi işlemleri ne yazık ki yapamayız. Evi tutarken ev sahibimiz kullanmazsanız seviniriz dedi. Şömine değil evet barbekü pardon. Kullanamıyoruz. İçi zaten boşken de çok kötü görünüyor. Hani öyle bir şey olsun ki en azından kışın konserve, kavanoz falan koyayım. Dolap da yaptırmam ev benim değil. Bu yüzden çözüm bulamadım.

Arkadaşlar kiracıyız. Kırdırmak gibi işlemleri ne yazık ki yapamayız. Evi tutarken ev sahibimiz kullanmazsanız seviniriz dedi. Şömine değil evet barbekü pardon. Kullanamıyoruz. İçi zaten boşken de çok kötü görünüyor. Hani öyle bir şey olsun ki en azından kışın konserve, kavanoz falan koyayım. Dolap da yaptırmam ev benim değil. Bu yüzden çözüm bulamadım.
Kullanmazsanız seviniriz mi niçin merak ettim kapatmak İçin bakır Yada ferforje kapaklar var ama ev sahibiniz yanaşmaz kesin

Koctasta falan kapak var onlar icin kapak alin o zaman.

Back
X