Solunum ve enfeksiyon

burcudz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
18
2
26
Merhaba arkadaşlar 37+5 de sezaryan ile dogum yaptım çocugumda solunum sıkıntısı ve enfeksiyon çıktı kuvezde bır hafta oldu cok endişeliyım basına gelen varmı aynı sebepten ne kadar surede toplar bılen varmı

Geçmiş olsun
Benim yeğenim 29 hafta olmadan doğdu.
Premature olduğu için sıkıntıları vardı ama solunum sıkıntısı çok fazlaydı kilosu da çok azdı.
1 kg doğdu zaten.
Solunum için 10 gün gelişim için 20 gün toplam 1 ay hastanede kaldı.
İnsallah iyileşir toparlar bebekler çok güçlü sizde güçlü olun ben inanıyorum bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok sagolun allah razı olsun teşekkür ediyorum rabbim hepsıne sıfasını versın

Çok gecmis olsun canim Rabbim korusun tüm bebisleri ve anneleri 36+1 de acil dogum yaptim kizim 1 hafta kuvezde kaldi solunum ve enfeksiyon sıkıntısından sukurki tam 7 gun sonra kucagima aldim simdi 5 ayi devirdik merak etme Rabbim onları koruyor

Cok sagolun allah razı olsun

İki hafta kaldı kızım yoğun bakımda aynı sebeplerden. Geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek merak etmeyin. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz

Bu arada bize hastanede bu sebepten dolayı yatan bebek en fazla 1 ay kalmıştı dediler. Çok uzun kalmaz inşallah iyi düşünün.

Cok saol teşekkür ediyorum banada oyle dedıker ama korkuyorum

Cok saol teşekkür ediyorum banada oyle dedıker ama korkuyorum
Ne kadar korkma desem de biliyorum insan kendine engel olamıyor ama siz bebeğinizin çıkacağı güne odaklanın onu düşünün. Dinlenin bu arada bol bol çünkü çıktıktan sonra sizi rahat bırakmayacak :)

Merhaba bende doğum yaptım iki haftadır bebeğim solunumdan kuvozde entübe artı enfeksiyon var siz neler yaşadınız ne kadar kaldiniz

Benm ilk bebegim enfeksiyon sebebiyle 8 gun kalmisti. Solunumla ilgili bilgim yok bebeginize insallah saglikla kavusursunuz demeye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…