- 16 Haziran 2024
- 8
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Rukiye Knc
-
Amin inşallah dua edin nolurRabbim sifa versin inşallah.
Yok Bilkent şehir hastanesiAnkara üniversitesine mi yolladılar
İnşallah kaç gün kaldı pekiAynısını bir akrabamız yaşadı. Çok şükür iyileşti. İnşallah sizin bebeğiniz de tez vakitte iyileşir.
Geçmiş olsun yavaş yavaş iyileşicek Allahın izniyle zor bilşyorum ama sakin olmanız gerekicek benim bebegımde 75 gün küvözde kaldı sizinki daha kısa sürerYok Bilkent şehir hastanesi
Tam bilmemekle beraber bir haftaya yakın kaldı galiba. O zaman ağır grip salgını vardı çocuk enfeksiyon olmuş dedilerdi.İnşallah kaç gün kaldı peki
İnşallah iyileşsin de gerisi boşGeçmiş olsun yavaş yavaş iyileşicek Allahın izniyle zor bilşyorum ama sakin olmanız gerekicek benim bebegımde 75 gün küvözde kaldı sizinki daha kısa sürer
Tam bilmemekle beraber bir haftaya yakın kaldı galiba. O zaman ağır grip salgını vardı çocuk enfeksiyon olmuş dedilerdi.
İnşallah teşekkür ederimRöntgene göre sol ciğerine hava gitmiyor gibi. Pnömatik alan gibi duruyor ama küçük olduğu için detay göremedim. Varsa e nabızdan raporuna bakın. Bu durumda zaten oksijenle destekliyorlar ciğerleri düzeliyor. Ama sanırım enfeksiyon olduğu için havale geçirmiş yenidoğanlara çok özen gösteriliyor inşallah iyi olacak R Rukiye Knc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?