• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Solunum sıkıntısı acil

Rukiye Knc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2024
8
1
1
25
Kızlar 38 haftada doğum yaptım 3 gün oldu sezaryen doğum yaptım yenidoğan bebeğimde solunum sıkıntısı var solunum cihazı takıldı enfeksiyondan dolayı da havale geçirdiğini söylediler bebeğimi Ankara'ya sevk ettiler aynı durumu yaşayanlar varmı çok korkuyorum akciğer grafisinden anlayanlar varsa görselde bırakıyorum

Eklentiler

• teletip_1718524619150.png
    teletip_1718524619150.png
    182,3 KB · Görüntüleme: 86
Röntgene göre sol ciğerine hava gitmiyor gibi. Pnömatik alan gibi duruyor ama küçük olduğu için detay göremedim. Varsa e nabızdan raporuna bakın. Bu durumda zaten oksijenle destekliyorlar ciğerleri düzeliyor. Ama sanırım enfeksiyon olduğu için havale geçirmiş yenidoğanlara çok özen gösteriliyor inşallah iyi olacak R Rukiye Knc

Röntgene göre sol ciğerine hava gitmiyor gibi. Pnömatik alan gibi duruyor ama küçük olduğu için detay göremedim. Varsa e nabızdan raporuna bakın. Bu durumda zaten oksijenle destekliyorlar ciğerleri düzeliyor. Ama sanırım enfeksiyon olduğu için havale geçirmiş yenidoğanlara çok özen gösteriliyor inşallah iyi olacak R Rukiye Knc
İnşallah teşekkür ederim

Back