Kontakt Lens Solotica ya yakin lens tavsiyeleriniz

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
Bikac ay once solotica hidrocor ocre lens aldimarkadsslar ve bana yakismadi hic:KK43:oylece bi kosede kaldi...simdi de tekrar lens almak istiyorum yesil ela gibi fiyatlari baya yuksek oldugu icin riske atmak istemiyrum .tavsiye edebileceginiz baska bi marka var mi

hidrocor çok açık gözüküyor. Ben natural colors quartzo denedim çok memnun kaldım. Aylıklar daha uygun oluyor sanırım. Bir araştırmanız da fayda var.

Bikac ay once solotica hidrocor ocre lens aldimarkadsslar ve bana yakismadi hic:KK43:oylece bi kosede kaldi...simdi de tekrar lens almak istiyorum yesil ela gibi fiyatlari baya yuksek oldugu icin riske atmak istemiyrum .tavsiye edebileceginiz baska bi marka var mi
rainbow giallo (yellow) çok doğal daha ucuz ama rahatsız bir lens daha rahat istiyorsan air optix green ve pure hazel

Bana satmayı düşünür müsünüz

Air optix olabilir, lensmarket sitesinden yorumlara bakip da alabilirsin

Merhaba, bende Solotica hidrocor ambar ile solflex natural colors ocre var. Bugun aldım (18 Ağustos 2017), bir kez denemek üzere taktım ve renkleri bana olmadıgı için satmak istiyorum. Hidrocor'u 240, Solflex'i 90 tl'ye verebilirim. Bursadayım.

X