Kontakt Lens solotica quartzo lensleri beğenmedim

nesli06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2008
49
2
Aynı durumu yaşayan oldumu bilmiyorum ama yeni aldığım solotica solfex quartzo lensler gözümden çıkacakmış gibi duruyor ve çok büyük hiç beğenmedim..evet renk yoğunluğu çok fazla diger markalar gibi değil mavi grimsi duruyor ama her göze yakışmıyor demekki..kullanılmamak üzere rafa kalcak

Ben de solotica quartzoları oyuncak bbek gözü gibi pörtlek buldum...

kesinlikle...beğenenler fazlaydı onun için aldım bende ama kesinlikle hiç doğal bir lens değil göz yapısınında etkisi varmı bilemiyorum benim gözlerim çok iri değil hafif çekik..lensi taktıktan sonra nerdeyse gözün beyazı görünmüycek okadar gözü kapladı

beende aldım 2 gun oldu o kadar heyecanla aldımm.. aynaya bakıyorum bakıyorum begeneedımm çok açık durdu gozlerı m koyu kahve olasına rağmen yeşil gibi bişe oldu hareleri çok bellii ççok yapmacık geldi sanki dediğiniz gibi gözüden çıkcak gibi gri lens önerisi olan varmı açık mavi ibi durabileecek

Aynen bende yorumunuzu okudugum halde sansimi deneyim dedim ama begenmedim goz ypisiyla alakali olmalli alicak olan varsa saticam zararina da olsa

Bende tavsiye uzerine aldim solatica natural colors quartzolarimi dun kargom geldi ve heyecanli hemen denedim ancak cok moralim bozuldu :-( benim goz rengim ela oldugu icin bende cok acik durdu rengi..sanirim siyah ya da koyukahverengi gozde daha iyi durur..esimde hic begenmedi takmamla cikarmam bir oldu :-( kutusuyla beraber her seyi duruyor almak isteyen olursa bana ulasabilir.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-el-lens-satisi-hakkinda-oenemli.353674/

lütfen bu linki okuyun. sitede 2ci el lens satışı, alışı ve takas yasaktır. ceza sebebidir..

Son düzenleme:
quarzolar doğallıklarını kaybetmiş. o ilk serilerden eser kalmadı. melimi bekliyorum hala. 2 aya yaklaştı bu arada :). brezilya neden bu kadar uzak ki : )
umarım o doğal durur

ben quartzo kullandım ve beğenerek kullanmıştım ama yeşilimsi duruyodu ben mavi lens istiyorum bugün hidrocharme ice sipariş verdim nasıl durur acaba merak ediyorum..

Bende quartzo kullaniyorum memnunum sadece fazla Renk degistiriyor bazen yesil bazen mavi bazen de gri oluyor

Eklentiler

• image.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 210
  • image.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 207
  • image.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 213
Tesekkur ederim
Senin memnun olmamana uzuldum genelde ela gozluler daha sansli lens konusunda fakat dedigin gibi bencede quartzo koyu gozde daha iyi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…