Tavsiye edecegin lens markası var mi
Aynen bende yorumunuzu okudugum halde sansimi deneyim dedim ama begenmedim goz ypisiyla alakali olmalli alicak olan varsa saticam zararina da olsaAynı durumu yaşayan oldumu bilmiyorum ama yeni aldığım solotica solfex quartzo lensler gözümden çıkacakmış gibi duruyor ve çok büyük hiç beğenmedim..evet renk yoğunluğu çok fazla diger markalar gibi değil mavi grimsi duruyor ama her göze yakışmıyor demekki..kullanılmamak üzere rafa kalcak
Valla kuzenime verdim onda bende durdugu gibi durmadi guzel durdu..goz yapisi onemli...Kaça satmayı düşünüyorsunuz
Bende tavsiye uzerine aldim solatica natural colors quartzolarimi dun kargom geldi ve heyecanli hemen denedim ancak cok moralim bozuldu :-( benim goz rengim ela oldugu icin bende cok acik durdu rengi..sanirim siyah ya da koyukahverengi gozde daha iyi durur..esimde hic begenmedi takmamla cikarmam bir oldu :-( kutusuyla beraber her seyi duruyor almak isteyen olursa bana ulasabilir.
Canim sen quarzolarini ne zaman aldin ?Bende quartzo kullaniyorum memnunum sadece fazla Renk degistiriyor bazen yesil bazen mavi bazen de gri oluyor
Him.. bende bu ay aldim sari saca cok yakismis3 ay once aldim.internetten kargoyla gelmisti