Kontakt Lens SOLOTİCA LENSLER ACİL

sweet999

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2
0
Kizlar merhaba benim gozlerim koyu kahverengi ve solotica natural colors quartzo yada solotica hidrocor ice almayi dusunuyorum ama duyduguma gore 6 ayda bir renk tonlarini yeniliyomus solotica.Bu iki lensi kullananlar var mi memnunlar mi ,hangisini tavsiye edersiniz .

Quartzo kullanmistim ama bnmki gri mavi olan seridendi simdikiler yesile caliyo gece harika duruyolar ama gunduz kullanamamistim cok acikti ve belli oluyodu.simdiki yesiller hakkinda pek bi bilgim yok ama okudugm kadariyla gunduz kullanikmiyi diyende vardi bnm gibi tabii zevkler tartisilmaz belki sizin hosunuza gidebilir.iyi gunler

Merhaba ben yeni aldım natural quartzo son seri çok güzel bBi renk ve doğal yeşilmavi . Istersen özelden resimleri göndereyim birkez kullandım fakat alışık olmadığım için verebilirim. Solotica bütün renkleri kullandım ama alacaksan kesinlikle natural quartzo pişman olmazsınız yeni seri super

ben nc cristal acik seri dusunuyorum cok tavsiye eden oldu gecen 2 tane aldim ikiside koyu aklim acik cristalde kaldi oyuzden cristal alicam tsk ederim.

Nc cristal dusunuyorum acik seri ama quartzo yeni seriyide denemek isterim gecen hafta aldigim nc ocre ve nc cristal var elimde koyu seriden takas etmeyi dusunurmusun ikisinide gonderirim.yoksa uygun bi fiyata verip nc cristal almak istiyorum.

ben nc cristal acik seri dusunuyorum cok tavsiye eden oldu gecen 2 tane aldim ikiside koyu aklim acik cristalde kaldi oyuzden cristal alicam tsk ederim.

Mrb arkaslar ben normalde numarali lens kullaniyorum bu sefer hidrocor crystal yeni serisinden numarasiz siparis etmistim..lenslerim bgn geldi bnm gözlerim 0.50 bu yüzden numarasiz kullanabilirim die düsündüm ama astigmat oldugu için puslu görüyorum..lenslerimi satmak istiyorum sadece bgn taktim ve siparis ettigim tarihin de fotosunu yollayabilirim..ilgilenenler olursa fiyatta anlasiris

Arkadaşlar, elimde solotica'nın hidrocor mel'i var. İkinci elmiş gibi düşünmeyin zira 20 saniyeliğine kullanıldı. Sıfırından %99.9 farklı. 0.1 lik kısım da 20 saniye göze takılmasından öyle bir pay bıraktım. Kutusu ve kutusundaki kağıda kadar bulunmakta. Lakin ben koyu kahve gözlü olduğum için hidrocor mel'e alışamadım. Ne de olsa yıllardır aynada kendime koyu kahve gözlerle bakıyorum. İlgilenen olursa bana ...adresinden ulaşabilir. Fiyatta anlaşırız

Son düzenleyen: Moderatör:
sitemizde 2ci el lens satışı ve takas yasaktır.
mail adreside vermek yasaktır.
ceza sebebidir. bilginize

Selam kızlar Konuyu araştırırken siteye üye olmaya karar verdim Solotica daha önce kullanmadım Yorumlar ve resimleri gördükten sonra quartzo hidrocor almak istedimm Daha önce freshlook pure hazel ve airoptix green kullandm ancak ikiside göz rengimi açmadı ve yapay durdu. Quartzo hidrocor un gündüz gözde çok yapay açık renk durmasından korkuyorum Koyu kahve gözlerim var alsam mı Kullananlar aydınlatabilir mi

Bence alma

Hidrocor quartzo alma ben yeni serisini aldım güzel değil çok yapay bende pure hazel kullaniorum. Ama natural quartzo aldım o süper doğal .. yeni aldım ama pure hazel alışık olduğum için kullanmiorum düşünürsen verebilirim. Kesinlik natural quartzo solatica nin içinde tavsiye ederm

Kızlar bende bugün Solotica Hidrocor Grafite siparişi verdim. Valla çok tedirginimm inşallah videolarda oldugu kadar dogaldır.

arkadaşlar bende hidrocor topazzio almayı düşünüyorum da kullanan var mı ? çok mu cırtlak rengi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…