Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba benim gozlerim koyu kahverengi ve solotica natural colors quartzo yada solotica hidrocor ice almayi dusunuyorum ama duyduguma gore 6 ayda bir renk tonlarini yeniliyomus solotica.Bu iki lensi kullananlar var mi memnunlar mi ,hangisini tavsiye edersiniz .
ben nc cristal acik seri dusunuyorum cok tavsiye eden oldu gecen 2 tane aldim ikiside koyu aklim acik cristalde kaldi oyuzden cristal alicam tsk ederim.Merhaba ben yeni aldım natural quartzo son seri çok güzel bBi renk ve doğal yeşilmavi . Istersen özelden resimleri göndereyim birkez kullandım fakat alışık olmadığım için verebilirim. Solotica bütün renkleri kullandım ama alacaksan kesinlikle natural quartzo pişman olmazsınız yeni seri super
Merhaba ben yeni aldım natural quartzo son seri çok güzel bBi renk ve doğal yeşilmavi . Istersen özelden resimleri göndereyim birkez kullandım fakat alışık olmadığım için verebilirim. Solotica bütün renkleri kullandım ama alacaksan kesinlikle natural quartzo pişman olmazsınız yeni seri super
ben nc cristal acik seri dusunuyorum cok tavsiye eden oldu gecen 2 tane aldim ikiside koyu aklim acik cristalde kaldi oyuzden cristal alicam tsk ederim.
ben nc cristal acik seri dusunuyorum cok tavsiye eden oldu gecen 2 tane aldim ikiside koyu aklim acik cristalde kaldi oyuzden cristal alicam tsk ederim.
Bence almaSelam kızlar Konuyu araştırırken siteye üye olmaya karar verdim Solotica daha önce kullanmadım Yorumlar ve resimleri gördükten sonra quartzo hidrocor almak istedimm Daha önce freshlook pure hazel ve airoptix green kullandm ancak ikiside göz rengimi açmadı ve yapay durdu. Quartzo hidrocor un gündüz gözde çok yapay açık renk durmasından korkuyorum Koyu kahve gözlerim var alsam mı Kullananlar aydınlatabilir mi
bende onu çok merak ediyorum. Paylaşırsan sevinirim.Kızlar bende bugün Solotica Hidrocor Grafite siparişi verdim. Valla çok tedirginimm inşallah videolarda oldugu kadar dogaldır.