Kontakt Lens Solotica lensi nerden alıcaz?

S

silikon

Ziyaretçi
kızlar bılen varsa soyleyebilir mi nerden alıcaz solotica lensleri

cnmm sahibindende yada gittigidiyorda satılıyor .. hatta şuanda 115 tl ye inmiş durumda fiyatlar ..
yada ottibulucci sitesi var belki yazımımda yalnışlık olabilir.. ama brezilyadan geliyor cnm ..

ya kızlar bu 115 pek inanılır gibi diil çünkü oticabelluciden alanlar için bile 80$ 90$ civarında bi ücret isteniyor. yani kendi sitesinden bile alsak bu kadar ucuz olması mümkün diil gibi.

ya kızlar bu 115 pek inanılır gibi diil çünkü oticabelluciden alanlar için bile 80$ 90$ civarında bi ücret isteniyor. yani kendi sitesinden bile alsak bu kadar ucuz olması mümkün diil gibi.

evet açıkçası ben satıcının solotica sattığından bile şüpheliyim.. solotica adı altında farklı bir lens satabilir mi acaba? çünkü 115 imkansız duruyor. az önce mesaj attım kendisine. orjinal soloticamı satıyorsunuz, biz çok daha pahalıya temin ediyoruz falan gibi..

bende biraz çekindim açıkcası .. bildik tanıdık kişilerden temin etmek daha doğru geldi düşününce .. hatalı çıkabiliyor .. yada gelmez melmez sarı çizmeli mehmet ağa ..

1)gg
2)sahibinden.cm
3)oticabellucci.cm
4)wrlens
5)paranalentes
bu adreslerden temin edebiliyorsunuz

:sm_cool:

Kızlar wrlensten sıparısımı verdım 1 hafta oldu hala gelmedı ama maıl attılar yollandıgına daır acaba ne zmn elımde olur ? :KK59: :KK61:

arkadaşlar arzu hanımdan aldığım lenslerim dün bana ulaştı fakat ölçü sorunu yaşadım bir gün bile kullanmadığım lenslerimi satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar bana mesaj yazsınlar lütfen

kızlar aynı sorun bende de oldu solotica hidrocor verde marine lerime bende ilan vrdim denememle çıkarmam 1 oldu bende satıyorum malesef.:KK43:

ben Arzu hanımdan aldıgım hidrocor ice lerimi satmak istiyorum. Gözrengimin açık olması sebebiyle gitmedi.
Beğenenıniz olursa uygun fiyata anlaşırız. 25,11,2011 tarıhınde elıme ulaşan lenslerıme 160 tl verdım.

X