Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneş diye bir arkadaşımız var, solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler topiğinde n.c ocre'li fotoğraflarını paylaşmıştı en son yorumlarıyla birlikte. Topikten okuyabilirsin, soracağın başka şeyler varsa özel mesaj da atabilirsin kendisine, seve seve yardımcı olur diye düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...otica-lensli-fotograflarimizi-paylasalim.html
burada hepsi var çünkü zahmet edip bakarsan...
kimse cevap yazmamış.siteye yeni üye oldum burda duyarsızlık mı var ben mi yanılıyorum ?
bu nasıl bir ifade şekli peki?bu insanlar duyarsız olduğu için mi yüzlerce sayfa paylaşım yapılmış?yani konu açmayı biliyorsun da iki kelime aratmayı bilmiyor musun forumda?üstelik artmasan bile aradığın konular hemen ana sayfada en üstte açık açık görünüyor.sana da "biraz zahmet edip" sayfalara bakmak düşüyor.herşeyi ayağınıza beklemeyin.
canım benim gözlerim orta kahve ama seni ekledim. istersen albümümden nc mel ve diğer solotica fotolarına bakabilirsin. iyi günler
hahahhah evet bütün araştırma özürlü tembellere rağmen burada iyi niyetli yardımsever arkadaşlar var yinede.ben de senin seviyene inmekten hoşlanmadım zaten seninle konuşmak gereksiz güle güle canımbu forumda duyarlı insanlar varmış ama sizin duyarsız ve anlayışsız olduğunuz kesin bana cevap yazmayın artık muhatabım olamazsınız hoşçakalın..
hahahhah evet bütün araştırma özürlü tembellere rağmen burada iyi niyetli yardımsever arkadaşlar var yinede.ben de senin seviyene inmekten hoşlanmadım zaten seninle konuşmak gereksiz güle güle canım
benim iyi niyetim hakedene...siz araştırmadan atıp tutmayı huy edinmişsiniz anlaşılan.benim insanlarla geçinmek gibi bi sorunum yok ama sizin gibi emeğe saygı duymayan,herşeyi hazır ayağına bekleyen,ilgi göremeyince çirkinleşen insanlara tahammülüm de yok.sizin seviyenizde bir insanın bana diyebileceği birşey olamaz zaten.konu uzamasın deyip deyip konuyu uzatmanız da sizin kapasitenizi belli ediyor.hala son sözü söyleme derdinde olmanız ise çok zavallıca.size bu hayatta kolay gelsin çünkü işiniz çoook zor...iyi niyetli,yardımsever demişsiniz ne güzel keşke sizde de olsaydı bu meziyetler.seviyesiz bi üslubunuz var insanlarla geçinmekte zorlanırsınız kesin siz.diyecek çok şey var ama anlama kapasiteniz yetmez buna.uzamasın bu konu.hoşçakalın.
benim iyi niyetim hakedene...siz araştırmadan atıp tutmayı huy edinmişsiniz anlaşılan.benim insanlarla geçinmek gibi bi sorunum yok ama sizin gibi emeğe saygı duymayan,herşeyi hazır ayağına bekleyen,ilgi göremeyince çirkinleşen insanlara tahammülüm de yok.sizin seviyenizde bir insanın bana diyebileceği birşey olamaz zaten.konu uzamasın deyip deyip konuyu uzatmanız da sizin kapasitenizi belli ediyor.hala son sözü söyleme derdinde olmanız ise çok zavallıca.size bu hayatta kolay gelsin çünkü işiniz çoook zor...
gerginliği başlatan sizdiniz ve siz bitirmelisiniz cevap yazma sebebim budur ama siz hem suçlu hem güçlü şekilde saldırmaya alışıksınız belli.bi önyargıyla yaklaşıp kabalaşabiliyorsunuz.44 kişinin mesajımı okuyup bi cevap yazmaması duyarsızlık değil de nedir? sizin gibi insanlar var oldukça insanlar birbirinden uzaklaşıcaktır,kopucaktır.bi yardım için cevap yazmakta zorlanan size hayat kimbilir nasıl zordur...
hala haklı çıkmaya çalışmanız gülünç doğrusu.konu açmışsınız 44 kişinin mesajınızı okuduğunu takip etmişsiniz ama açtığınız konunun altındaki 1-2 konuyu incelemekten acizsiniz.bu onların duyarsızlığı mı yoksa sizin tembelliğiniz ve hazırcılığınız mı?evet ortalıkta sizin gibi saygısız,seviyesiz,hazırcı insanlar fazlaca olduğu için hayat benim için gerçekten çok zor
nedense mesajım sadece sizi ÇILDIRTTI.diğer arkadaşlar yardımcı oldular da sizdeki bu gergin ruh hali nedendir bilemedim.bu forumda kimseye yardım etmeyin ozaman bu karakterinizi yansıtır.ben aciz değilim araştırmasına araştırırım benim tepkim cevap yazılmamasınaydı ama asıl sizin yardım etmekten aciz olmanız vahim..
evet sizin mesajınız beni rahatsız etti çünkü ben sizin aksinize emeğe saygı duyan bir insanım.hele sizin gibi ilgi göremeyince çirkefleşenlere hiç tahammül edemem.benim en azından bir karakterim var siz derdinize yanın.ve "insan" gibi yardım istemeyi bilen herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.diğer mesajlarıma bakarsanız görürsünüz ama ah pardon sizde öyle bir yetenek yoktu dimi aşar sizi böyle şeyler:)siz anca önünüze hazır konmasını beklersiniz.
Resim ekliyebilirmisin acaba ne renkArkadaşlar bende ilk kez solotica lens aldım göz çapı büyük geldi hiç kullanamadım malesef.Hidrocor ocre rengi 100 liraya satabilirim kutusu ve solüsyonuyla