Kontakt Lens Solotica Lens TURKİYEDE

betulakca

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
25
0
34
Solitica lens artik turkiyede de satiliyir ankara kizilay karanfil sokakta var lens deposu natural colorslar 190 tl solusyonlar da 15 sanirim

Henuz deneyenedin ama eylulde natural colors alacagim diger illerde de subeleri varmis facebook sayfasi var adi Solotica Lens Turkiye internet adresleri facebooklarina mesaj gonderdim bana adres gonderdiler ankaradaki subelerini deneyenlerin resimleri de var

Merhaba bana mavi ve doğal bir marka önerebilirmisiniz solotıca kullanmak istiyorum lütfen bilgi verin

Merhaba bana mavi ve doğal bir marka önerebilirmisiniz solotıca kullanmak istiyorum lütfen bilgi verin
Solotica topazio kullanmıştım, şahane bir mavi bence. En severek kullandığım lenslerden biri idi. Burada çok net görünmemekle birlikte profil fotoğrafımdaki renk.

Arkadaslar ben umut optikten aldim mesrutiyet starbucksin karsisinda / ankara /kizilay..natural colors solflex mel aldimm..ve inanilmaz memnunum tavsiye edilir..

Solotica topazio kullanmıştım, şahane bir mavi bence. En severek kullandığım lenslerden biri idi. Burada çok net görünmemekle birlikte profil fotoğrafımdaki renk.

Solflex natural colors serisinden topazio yu rahatlıkla kullanabilirsin derim çünkü gözde çok doğal duruyor . malesef deneyip görene kadar renk konusunda tam emin olamıcaz sanırım . bir de nette dolanırken solotica lens türkiye instagram sayfasında denk geldim ordaki fotolardan yola çıkarak da az buçuk renk konusunda fikir veriyor . ben lensoptik ten sipariş vermiştim .

kızlar sarısınım acık kahve gozşerım guartzo yu ıstıyorum nasıl uyarmı sızce

X