Kontakt Lens Solotica Lens Kullananlar

KirmiziSatenGecelik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
580
1.231
28
İnternette bir siteden solotica almayı düşünüyorum başka bir yer bulamadım. Siz kendi lenslerinizi nereden aldınız? Bir de site adı vermek yasak mı bilmiyorum ama özelden hangi site olduğunu yazabilirim, güvenli bir site mi emin değilim. Hareli mi haresiz mi daha doğal duruyor sizce?

Merhaba, bende hidrocor ambar ile solflex natural colors ocre var. Bugun aldım (18 Ağustos 2017), bir kez denemek üzere taktım ve renkleri bana olmadıgı için satmak istiyorum. Hidrocor'u 240, Solflex'i 90 tl'ye verebilirim. Bursadayım.

Yeni aldığım hidrocor mel lenslerimi büyük boy lens solusyonuyla birlikte satmak istiyorum.sadece bir kez denedim lensleri.
280 tlye aldım. 200 tlye satıyorum.

Mrb bende quartzo var bana hiç yakismadi takas etmeyi dusunurmusun bende 1 kez açtım ve daha yeni aldim

Mrb bende quartzo var bana hiç yakismadi takas etmeyi dusunurmusun bende 1 kez açtım ve daha yeni aldim

Hidrocor Quartzo istedigimden cok açık durur gıbı gelıyor bana. Farklı renk gormek adına takas etmek ısterdım aslında ama ben turkıye dısındayım lenslerı turkıyede bıraktım. Ocakta orda olacagım :)

Sitede bu tip satışlar yasaktır. Lütfen lens satış içerikli mesajlar yazmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…