Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya aslında ben de bu konuda bir şeyler sorucam ama ne kadar sallanır bilmem. arzu hanım da forum vasıtasıyla sorduğum sorulara cevap vermiyor zaten. böyle olunca kendimi salak gibi hissediyorum
sorum şu: ikisini de (yani hem icemint hem de cyristal) kullanmış insanlar var ise söyleyebilirler mi, hangisi daha gri duruyor gözde? grilik, bulanıklık istemiyorum çünkü. bir topic'de okumuştum, crystal'in pupili daha dar imiş. bu iyi bir şey midir? geniş pupil mi daha doğal gösterir gözü yok dar olan mı? bir de ikisini de kullananlar YANDAN çekilmiş fotolarını koysalar öyle mutlu oliciyim ki. adeta kuş olup uçiciğim.
Benim fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla, ikisinde de gri tonu var canım, ancak icemint sürekli değişen, mavi, yeşilgri, mavigri olabilen bir renk diye biliyorum. Pupil konusuna gelince, Soloticalarda pupili dar olanlar her zaman daha makbuldür :) Çünkü gözbebeğinin dışından kendi kahverengi göz rengin görünmez, veya daha az görünür.
Canım bunun grilikle alakasını anlayamadım. Yani yandan bakınca ölü balık gibi görünmesinin sebebi, ya lens kişinin gözüne büyük gelmiştir, ya da bombe problemi vardır lensin. Senin kastın lenslerin soluk renkte olmasından ötürü bi grilikse, daha canlı renklerdeki lensleri tercih edebilirsin.
cristal kullanan birileri yok mu :S sipariş vereceğim son karar aşamasındayım
kullanmadım ama bayaa araştırdım. belki bir-iki sorunuzu doğru yanıtlayabilirim.
istediğim 'açık yeşil-gri' bir renkti. cor mel ile cristal arasında kalmıştım, başka seçenek de yok zaten. siparişi cristal olarak verdim dün. bakalım nasıl olacak. :18: teşekkürler canım.
cor mel sarı-yeşil,
cristal gri-yeşil duruyormuş.
hatta ışığına göre su yeşili veya quartzo rengine de bürünebiliyormuş.
doğru bir karar vermişsiniz.
resimlerinizi bekliyoruz :)
cor mel, sarı-yeşil evet ama bazı serilerde neredeyse verde marine' ye kadar kayan canlı bir yeşili de var. bu seri olayı sakat. cristal' i ise hiç çözemedim . forumlarda videolarda ve neredeyse her insanda farklı 10 gün oldu sipariş vereli daha kargoya bile verilmedi. geldiğinde mutlaka fotoğraf eklerim.
cristal' i çok az örnek görerek sipariş verdim, endişeliyim açıkçası umayuma. diğer renklerin bilimum videosu-fotoğrafı var bunun yok!!
hele hele mel'i denemiş değil kullanıyor gibi oldum bir gelsin lensler önden yandan sağdan soldan arkadan çekip ekleyeceğim
ben de bayaa kurcaladım interneti. gördüklerim içinde sıkıntı yaratabilecek tek bir örnek vardı, bir kullanıcının göz çapına uymamış, biraz büyük gelmiş, iris kenarından göz akına hafifçe taşmıştı lens. ama adam bunu sorun etmiyordu ( ben edebilirim:) ).
genelde memnun olmayanlar 'zümrüt yeşiline baksın istiyordum ama azıcık da duman grisi gibi olmalı' ya da ne bileyim, 'yeni kesilmiş kavun içi renginin içine azıcık mavi damlatacan, hah işte o renk istiyorum' gibi istediği rengi kafasında tam olarak belirlemiş kişilerdi. böyle kesin olarak spesifik bir renk aramıyorsan üç aşağı beş yukarı memnun kalırsın bence lensten. yalnız ilk geldiğinde beraber paketlendiği solüsyondan ötürü daha koyu-gri bir renk olabiliyormuş, 15 gün sonra taktıkça kendi rengni buluyormuş lens. bilmiyorduysan önceden söyleyeyim de, rengi koyu gelirse moralin bozulmasın :)
ben de icemint alıcam ama yazlığa gideceğim için eve geldiğinde kapıyı açacak kimse olmaz diye erteliyorum. hele bir alayım, buraları ben de şenlendiririm resimlerle :)
genelde lensler açık gelip koyulaşıyor zamanla bende. bunda bahsettiğin gibi tersi olur umarım. çapı konusunda sorun yaşayacağımı sanmam 8.6-14.0lar hafiften küçük bile geliyor bana. olsa olsa renk sorun olacak gibi canım. mavimsi durursa istediğim gibi olmayacak. yurt içinden alacaksan benim lensim gelene kadar sen çoktan almış olursun. benimki daha kargoya verilmemiş