- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 32
-
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
teşekkür ederim bir kaç gün kullanırsam biraz rengi oturur diye tahmin etmiştim ve oturdu şu an dışarıda çok rahat kullanabiliyorum aldığım günden beri lens sanmadı kimse belli olur diye çok korkmuştum hatta az önce dışarıdaydim yine kimse bir şey anlamadı. Genelde görenler gerçekten renkli gözlü sanıyor hiç tanımayan insanlar Aaaaa gözlerinin rengi güzelmiş diyorcok güzel rengi gerçekten ama tabi cok iddalı bir renk olduğu icin doğallıktan uzak.günlük kullanım icin tercih etmezdim ben günlük kullanım icin daha doğal renkleri tercih ederdim ama yinede renge bayıldım cok yakısmıs güle güle kullanın
Solotica nın 3 aylık lenslerinde topazio rengi 1 yıllıklarla aynı renklerdemi? Bu konusa bir bilginiz varsa benide aydınlatırsanız çok sevinirim ya çok arastırdım 1 yıllıklarla 3 aylıkların arasında baya renk farkı olduğu filan yazıyodu amabirde çok yakısmıs sıze gayet doğal
Solotica nın 3 aylık lenslerinde topazio rengi 1 yıllıklarla aynı renklerdemi? Bu konusa bir bilginiz varsa benide aydınlatırsanız çok sevinirim ya çok arastırdım 1 yıllıklarla 3 aylıkların arasında baya renk farkı olduğu filan yazıyodu amabirde çok yakısmıs sıze gayet doğal
Çok güzel ya ben şuan quartzo kullanıyorum 2 ay sonra aynı rengi değilde bu rengi denemeyi çok istiyorumSağdaki 3 aylık solflex soldaki yıllık hidrocor
Cidden solflex topazio çok güzel bir renk kimse anlamıyodu gözlerimi doğal sanıyolardı :))Çok güzel ya ben şuan quartzo kullanıyorum 2 ay sonra aynı rengi değilde bu rengi denemeyi çok istiyorum
.3 ay oldu alali hidrocor cristal ile degistirmek isteyen var mi
Sırıtmaz bence ya onlarda çok güzel bu arada lenslerime resmen nazar değdi nasıl oldu anlamadım lens kutusuna sıkıstırmısım kenarını kesilmiş, şimdi batıyo takamıyorum 1 hafta sonra topazio alıcamCidden solflex topazio çok güzel bir renk kimse anlamıyodu gözlerimi doğal sanıyolardı :))
Ama çok kullandım o rengideğiştirmiştim rainbow emerald green ile onu da baya kullandım 1 yıl kadar şimdi ise hidrocor grafite hidrocor topazio ve hidrocor ice arasında kaldım açıkçası ( grafit belli olmaz diye çok korkuyorum topazio ve ice da çok sırıtır diye korkuyorum :)) off çok kafam karışık :))
Satıyor musunuz hidrocor topazio?.
Bende topanzio aldım dün senelik değişebiliriz isterseniz bi kere takılmış.