Kontakt Lens solotica hidrocor topazio 2016 hayal kırıklığı

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
32
lenslerim bu gün geldi yıllık numaralı ama sanki olmadı kızlar bir bakar mısınız çok mu yapmacık yoksa böyle bir renk olabilir mi var mı

cok güzel rengi gerçekten ama tabi cok iddalı bir renk olduğu icin doğallıktan uzak.günlük kullanım icin tercih etmezdim ben günlük kullanım icin daha doğal renkleri tercih ederdim ama yinede renge bayıldım cok yakısmıs güle güle kullanın

teşekkür ederim bir kaç gün kullanırsam biraz rengi oturur diye tahmin etmiştim ve oturdu şu an dışarıda çok rahat kullanabiliyorum aldığım günden beri lens sanmadı kimse belli olur diye çok korkmuştum hatta az önce dışarıdaydim yine kimse bir şey anlamadı. Genelde görenler gerçekten renkli gözlü sanıyor hiç tanımayan insanlar Aaaaa gözlerinin rengi güzelmiş diyor

Hiç kullanılmamış quartzo naturel colors elimde var. Çok uyguna verebilirim.Bugün geldi
Denedim ve olmadı bana

Solotica nın 3 aylık lenslerinde topazio rengi 1 yıllıklarla aynı renklerdemi? Bu konusa bir bilginiz varsa benide aydınlatırsanız çok sevinirim ya çok arastırdım 1 yıllıklarla 3 aylıkların arasında baya renk farkı olduğu filan yazıyodu ama birde çok yakısmıs sıze gayet doğal

Hayır tatlım 3 aylık olanın rengi daha soluk ama çok güzel bir renk :) yıllık topaziolar daha canlı vee şunu söyliyim 3 aylık serideki en en en güzel renk topazio hepsini denedim biliyorum :)

Bak hatta örnek veriyim buldum bir resim :) daha iyi görebilirsin

Eklentiler

• image.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 3.675
Çok güzel ya ben şuan quartzo kullanıyorum 2 ay sonra aynı rengi değilde bu rengi denemeyi çok istiyorum
Cidden solflex topazio çok güzel bir renk kimse anlamıyodu gözlerimi doğal sanıyolardı :))
Ama çok kullandım o rengi değiştirmiştim rainbow emerald green ile onu da baya kullandım 1 yıl kadar şimdi ise hidrocor grafite hidrocor topazio ve hidrocor ice arasında kaldım açıkçası ( grafit belli olmaz diye çok korkuyorum topazio ve ice da çok sırıtır diye korkuyorum :)) off çok kafam karışık :))

Sırıtmaz bence ya onlarda çok güzel bu arada lenslerime resmen nazar değdi nasıl oldu anlamadım lens kutusuna sıkıstırmısım kenarını kesilmiş, şimdi batıyo takamıyorum 1 hafta sonra topazio alıcam

solflex topazio almayi dusunuyorum benim gozlerim koyu kahverengi doğal mi durur çünkü insanlarin gözün lens mi diye sormasini istemiyorum.hidrocor quartzo almistim ve sadece bir gün taktım çünkü doğal durmuyordu.

Hidrocor Quartzo aldım dün geçti elime fakat renkli gözler için olmadığını takınca öğrenmiş bulundum :) Hidrocor topazio olan biriyle degistirebiliriz ya da almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum. Maksat hevesimizi alalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…