Kontakt Lens solotica hidrocharm azul

burcu84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
728
0
40
kızlar charm azullarımı kullanmıyorum takas düşünen olursa sevinirim albümümde fotolarım var hatta cor serisi olursa daha çok sevinirim gözlerin en çok cor serisinde rahat etti

canım yanılmıyorsan nette gördüğüm charm azul resimleri sana aitti..
ve resimdeki gibi gerçek hayatta da lacivert duruyorsa şunu diyim...cor azullar o kadar koyu değiller..
bende asla lacivert-mavi durmadılar..en koyu halleri koyu turkuaz gibi duruyor..ancak bebek mavisi kadar açık bir mavi değil...orta tonda bir koyulukları var...aradaki farkı söylemek istedim :) corlar o kadar koyu değiller istersen cor azul düşünebilirsin...ancak ice kadar açık değiller..grafite veya grafitenin bir ton koyusu koyuluğundalar...ayrıca cor azulda charm azuldaki gibi gözün rengi ile lensin rengi arasında sert renk geçişi yok...pupili de bugüne kadar rahatsız etmedi görünüşü...soloticanın en iyi serisi cor sanırım...

Son düzenleme:
YouTube - SOLOTICA HIDROCOR AZUL - BLUE

canım seninkinin duruşu burdakine benziyomu bu arada çok teşekkür ederim uzun uzun açıkladığın için :) aslına bakarsan ben çok beğendim bu lenside ne biliyim koyu geldi sanırım ya o yüzden gözüm icemint ve crystal da sanırım :)

YouTube - SOLOTICA HIDROCOR AZUL - BLUE

canım seninkinin duruşu burdakine benziyomu bu arada çok teşekkür ederim uzun uzun açıkladığın için :) aslına bakarsan ben çok beğendim bu lenside ne biliyim koyu geldi sanırım ya o yüzden gözüm icemint ve crystal da sanırım :)

canım hayır bende daha farklı duruyorlar...videodaki kişinin gözleri bal rengi...ben orta kızıl-kahve gözlüyüm..solotica topiğine bolca resim koydum ordan bakabilirsin azul resimlerime :)

X