Kontakt Lens solotica crystal...

sezen_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
96
1
arkadaşlar solotica crystal rengi almayı düşünüyorum ,kullanan varsa bilgi verebilir mi doğallığı ve rengi hakkında,resimli de olabilir

Merhaba sezencimmm, nasilsin?

bende siparis verdim cristalleri, haftaya gelmeleri gerekiyor.
Cok heyecanliyim yaa..
Gelir gelmez foto cekip paylasirim :)

Senin kendi göz rengin ney?

Duydugum ve videolarda gördügüm kadariyla cristaller en dogal duran lenslerden biri.
Bende cok merak ediyorum benim gözlerimde nasil durcagini :18:[/B]

Son düzenleme:
Merhaba teşekkür ederim iyiyim senden cevap alınca çok daha iyi oldum
öncelikle teşekkür ederim bilgin için ,sende gördükten sonra büyük ihtimalle siparişimi veririm ben de.benim gözlerim orta kahve çok koyu da değil açıkta sayılmaz..senin gözlerinin rengi nedir??

Benim gözlerim ela rengi, yesil kahve sari, karmakarisik bisey :) bende tam olarak bilmiyorum, degisebiliyorlar.
ama iste daha acik, daha mavimsi, yesilimsi renk istiodum...herhalde cristal dogallik acisindan en iyi secim.
Insallah ikimizde memnun kaliriz :)

Ayy dayanamiyorum yaaa!!!

her zaman gözlerimi nasıl tarif etsem sorunu yaşıyorum tam tarif etmişsin canım aynı benimki
öğrenmek istediğim şey bu lensleri nereden sipariş verebiliriz ve fiyatları ne kadar? ^^

her zaman gözlerimi nasıl tarif etsem sorunu yaşıyorum tam tarif etmişsin canım aynı benimki
öğrenmek istediğim şey bu lensleri nereden sipariş verebiliriz ve fiyatları ne kadar? ^^

Merhabalar morphinecimm :) ne güzel.

Ya ben almanyada yasiyorum. bi siteden siparis verdim burda yazabilirmiyim bilmiyorum.
lensmarketpl....com. Ve wrlens diye bi sayfa var. eger türkiyede yasiyorsan 2314 sayfali olan solotica forumunda VETMAN diye bi abla var,
ondanda alabilirsin, cok güvenilir biri.
Ben 70 euroya aldim o siteden, senelik...asagi yukari 175 liraya gelior.
senelik oldugu icin fiyati bence süper..

Insallah gelirlerde bende rahatlarim.
Nerden siparis verdim diyorum bazen kendi kendime :)
Bu kadar sabirsizlikla bekliyecegimi bilseydim...

çok doğal ve güzel bir lens çok yakışacağına eminim..senin göz renginle çok daha doğal durur,bende sabırsızlanıyorum sen de resimleri görüp sipariş vermek için

Daha gelemediler

ama normalmis, herkeste asagi yukari 1 ay sürmüs.
Insallah bu hafta gelirler...

evet internetten sipariş ile uzun sürüyormuş ben leventteki optikten alacağım..canım sen yurtdışındaydın galiba değil mi??

SezEncimmmmmmm lenslerim geldiiiiiiiiii :-D

Cok cok mutluyum. Öyle güzellerki anlatamam. Eve gelir gelmez foto yüklicem. Disardayim suan.
Sezen cok dogallar ya gercekten!!!

ben mart ayında arzu yani vetmandan almıştım ve kesinlikle cristali herkese öneriyorum özellikle koyu kahve gözde harika duruyor beni tanımayanlar gözümde lens olduğunu anlamıyorlar hatta maşallah ne güzel gözlerin var diyen bile oldu

sezencim büyük solotica konusunda 2321. sayfaya bak.
oraya cristal resimi ekledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…