Kontakt Lens solotica cristallerim geldi :D

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
cristallerim geldi gelmesinede takamıyorum bi saat uğraştım taktım ama kıpkırmızı oldı gözüm kayma yok tam oturdu ama batıyo ya çizdim mi acaba uğraşırken yada ilk başta normal mi batması

Son düzenleme:
cristallerim geldi gelmesinede takamıyorum bi saat uğraştım taktım ama kıpkırmızı oldı gözüm kayma yok tam oturdu ama batıyo ya çizdim mi acaba uğraşırken yada ilk başta normal mi batması

İlk defa lens kullanıyosan normal canım nasıl güzel durdumu ben istanbula gldm evimde olmadığım için bilgisayarım da yok yanımda telden de resmimi atamıyorum ama ilk fırsatta koyucam senden de resim bekliyoruz :)

Tamam yakışmış lensler ama bu fot.lar gerçeği yansıtmıyor .

Ne kendini ne de bizi kandırma .

renk ayarları ile oynanmamış macro bir çekim olsaydı eğer ,tamam derdim .

Tamam yakışmış lensler ama bu fot.lar gerçeği yansıtmıyor .

Ne kendini ne de bizi kandırma .

renk ayarları ile oynanmamış macro bir çekim olsaydı eğer ,tamam derdim .

hiç birinin renk ayarlarıyla oynanmadı farklı ışıklarda çekmeye çalıştım hatta yandan bile çektim bombeyi görün diye ne çıkarım olabilir sizi kandırarak ben lensimi aldım kullanıyorum isteyen olursa diye yardımcı olmak için koydum. arzu hanımada sorun isterseniz lensin rengi dönüyo direk ışık vurunca mavi oluyo normalde daha yeşilimsi.bazen griyimsi keşke önce renkle oynandımı diye sorsaydın neden bu ön yargı?

Ön yargı değil ,ben sadece gördüklerimi söylüyorum .

Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım bu lenslerden aldı ,onda da gördüm .
O da şu fot.ları görse evet yanıltıcı der .

Lensler kötü mü ,asla ama fot.lar gerçeği yansıtmıyor .

Renk değiştirdiğini tabii biliyorum .
Zaman zaman su yeşili ,zaman zaman da gri yeşil olduğunu .
Benim anlatmak istediğim farklı .

Neyse güle güle kullan

her gözde aynı durmak zorunda değil resim elbette yanıltıcı olur farklı ışıkta farklı durur canım önüne geçtim telefonumla çektim kırpma işlemi yapıp ekledim. inanmaya bilirsiniz size kalmış. ama bu resimlerin renkleriyle oynanmadı benim başka söyleyebileceğim bi şey yok.

sorun bende mi bilmiyorum ama bu lens neredeyse ice dan mele kadar renk değiştiriyor bütün resimler aynı lensle ve renk oynaması olmaksızın çekilmiştir

Canım çook beğendim kendi göz rengin nedir :)

kendi gözüm açık kahve canım daha mavi duranlar yani benimde bem beyaz durduklarım direk güneşe doğru. yeşilimsi duransa normal oda içinde. flaşlıda çekip yüklerim bi ara. ama lens her renge dönüyo maşallah doğallığıda çok iyi daha çok yeşilimsi ama aynaya bakınca falan son iki saattir ara ara gidip çıkarmaya uğraşıyorum sonunda başardım

Hayırlı olsun canım.. Çok hoş durmuşlar..
Ben de bu rengi istiyorum..
Bombe korkusu yaşadığım için alamıyorum hala..
Benim BC 8.6 ama Soloticalar 8.7 , aşırı bi bombe yaşar mıyım bilemiyorum ya.. ):
Daha önce farklı bir lenste bombe şikayeti yaşayıp Soloticayı cuk diye gözüne oturtan oldu mu merak ediyorum.. :/

Canım zamanla takıp çıkarmaya alışırsın hala batma yapıyo mu lensler bende koymaya çalışcam bugün resim :)

sağ ol canım :) valla ben ölçtürmedim hiç riske girdim aldım ama bi sorun olmadı bende demekki uygunmuş yandanda resim çektim özellikle kendimde göriyim diye yandanda normal durdu. nc serisi büyük gelenler var onlara cor serisi oluyodu. ama bu nc olmasına rağmen hareli değil cor daha çok. hafif haresi var o yüzden olabilir bence

Canım zamanla takıp çıkarmaya alışırsın hala batma yapıyo mu lensler bende koymaya çalışcam bugün resim :)

yok canım ilk taktığımda batma oldu ama sonra yok gibiydi alıştı sanırım. ama çıkardıktan sonra gözlerim çok yaşardı halada yaşarıyo takmasına takıyorum da çıkartamıyorum tırnaklarım uzun o yüzden iki parmak arasına sıkıştırıp çekemiyorum. yükle yükle merak ettim seninkini de

çok yakışmış lenslerin güle güle kullan.. bende crystal kullanıyorum, 5 aydır...her resimde farklı çıkmasının sebebi kameradan ve ışık ortamındandır resimde oynama olduğunu sanmıyorum, zaten lenste ışığa göre değişken bir renk, bazen takıyorum çok koyu bazen de çok açık bi renk:) ama daha yeşilimsi durmasını isterdim, genelde grimsi duruyor, yeşil olduğunu pek görmedim:) melin bu kadar açacağını bilsem mel alırım ama açmazz( ama yinede çok seviyorum lenslerimi gören herkeste çok beğendi. fakat ben cor tarafını hareli kısmını kullanıyorum ve batma yanma kayma sorununu cor tarafında hiç yaşamıyorum çok rahat.. ama ön yüzü beni acayip rahatsız ediyor kayıyor acıtıyor ve dayanamayıp çıkarmak istiyorum, protein tableti alacaktım sordum optikçilerde yok... alan varsa nerden aldıklarını söyleyebilirler mi?? acaba nemsiz kaldığı için mi böyle oluyor??

canım güle güle kullan lenslerin tam isediğim gibi yeşilll!!!!
acaba seri ve lot numarasını yazar mısın ben de bu tondan almak istiyorum

merhaba...mel alıcam die karar laştırmıştım..sonra sen, ve başka bir arkadaşı görünce kristal almaya karar verdim.yarın yada öbür gün gelir bende foto paylaşırım.koyu kahve gözlerim benimde bakalım nasıl durcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…