Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bu lens yapay durmuyor değil mi? Fiyatı nedir kargoy ücreti fln nasıl memnunmusunuz?adriana lima göz rengi düşünüyorumda?
kredı kartıan taksıt herhalde degıl mı? hangı karta kaca boluyorsunuz :)sahibinden coma girince arama butonuna solotica yazdırınca soloticaarzu rumuzlu çanakkaleden verilen ilanlar bana ait taksitlede alabilirsiniz:)
sırf bunun için üye olmuştum.özelden msj da atamıyorum msj sayım az oldugundn dolayı.nası iletişime geçeblrm almayı düşünyorum cunku ?
soloticanın üçlü opak seri yani en koyu gözleri bile açması için tasarlanmış olan ve açık yada koyu gözde farketmeksizin tüm gözlerde aynı sonuç veren quartzo rengi:)
Arzu hanim guartzolarim geldi fakat bu resimdeki gibi degil harelerim ne tam hare ne de hare yok gibi kenarlarda cizgi cizgi hare olusturmuslar ve buda cok yapay duruo
natural colours serisinin hareleri ince ve gri renktedir zaten kalın hareli olan hıdrocharm serisidir ve hıdrocharm serisinde quartzo üretilmemektedir bunu hep soylüyoruz biz forumlarda ve her zaman zaten resimlerdede belli oluyor kalın hareli olmadıgı zaten kalın hareli modeli birçok kişi yapay buluyor hıdrocor ve natural colours serisi tercih ediliyor bu yüzden ve dünyanın kullandıgı bir marka kimse yapay bulmuyor ?
sanırım lens buyuk geldı gozlerıme dolayısıyla oturmuyor ve hareler yapay duruyor bu yuzden.. Ama gercekten sızın gıbı ılgılı tatlı dıllı bı satıcı daha gormedım tskler:)
son seri quartzo alan var mı acaba resim yükleyebilir misiniz renk yogunlugu gri-mavi mi yoksa yeşil mi ağırlıkta :/
(gözlerim çok koyu kahve)
Merhaba ben yeni aldım bugün geldi quartzo lenslerim. Benmde gözlerim koyu kahve renk daha çok gri-yeşil ağırlıkta. En kısa zamanda resim yüklemeye çalışıcam:)