• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Solomom baby kanguru

Buse esila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
16
2
1
30
Kizlar yardim edin nolur kanguru aldm kizim 5ayini bitirdi sayilir ama hala kanguruya koyamadm bacaklarini acamiyor sanki..6.5 kilo suan...7 kilo olmadigi icin mi acamiyo acaba...yarim kilo farkeder mi

Kizlar yardim edin nolur kanguru aldm kizim 5ayini bitirdi sayilir ama hala kanguruya koyamadm bacaklarini acamiyor sanki..6.5 kilo suan...7 kilo olmadigi icin mi acamiyo acaba...yarim kilo farkeder mi
Benim mothercare bi kangurum var ve ben 30 günlük itibariyle kullanıyodum 3100 gr dogdu ilk ayında 5100 olmuştu ama açabiliyodu bacaklarını şu an 3 ay 1 haftalık 8000 gr hala rahatca kullanıyorum. Bacak egzersizleri falan yapılarak sanırım yardımcı olabilirsiniz evladınıza tam bi bilgim yok konunuz üstte kalması için yorum yaptım belki kullanan vardır. Not benim kangurum 3500 gr ve üstü için yazıyodu kutusunun üstünde belki sizin Kangurunuz farklıdır. İyi akşamlar çook öptüm :) :KK200::KK36:

Kilodan çok bacak boyu önemli...boyu kaç cm bebeğinizin...belki doğru oturtamamışsınızdır...solomom baby ergonomik sağlıklı ve bebeklerin rahat edebileceği bir kangurudur...gelişimi destekler diğerleri gibi zarar vermez

Back
X