Solgar ürünlerini internetten alabilir miyim

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.590
kızlar ben solgarın ürünlerinden almak istiyorum fakat bulunduğum ilde anlaşmalı eczanesi yok o yüzden bulamıyorum..internetten aldığınız güvenli bi site arıyorum..kendi sitesinde online satış yok sanırım..bilidiniz bi site varsa yardımcı olur musunuz...

solgar bayilik gerektiren bir firma değil istediğiniz eczaneden getirtebilirsiniz ecza depolarında mevcut.

Solgar ürünlerini kullanıp memnun kalan var mı acaba? Eşimin bağışıklık sistemi fazla iyi değil, onun için düşünüyorum ben de ama işe yarar mı acaba diye tereddütlerim var.

Solgar ürünlerini kullanıp memnun kalan var mı acaba? Eşimin bağışıklık sistemi fazla iyi değil, onun için düşünüyorum ben de ama işe yarar mı acaba diye tereddütlerim var.:44:

ben genelde Solgar urunlerini kullaniyorum...ve memnunum ...guvenilir bir marka oldugunu dusunuyorum ...

kalsiyum konusunda ben de etkili olmadı.bağışıklığı bilmem ama.tekrar gncye döndüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…