• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Solgar ürünlerinde memnun kaldıklarınız ve kalmadıklarınız ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
108
İzmir
Solgar ürünlerinde memnun kaldıklarınız ve kalmadıklarınız nelerdir ?

Düzenli olarak kullandıklarınız nelerdir ?

Biotini saçların için kullanuyorsun herhalde canım :16: Ben de geçen sene kullanmıştım .Gerçekten saçın kalitesi artırıyor ve de saç uzamasını hızlandırıyor .

Biotini saçların için kullanuyorsun herhalde canım :16: Ben de geçen sene kullanmıştım .Gerçekten saçın kalitesi artırıyor ve de saç uzamasını hızlandırıyor .

evet canım saçlarım için kullanıyorum kaç mglk olanı kullandın canım ne kadar süre kullandın ve ne kadar süre sonra etki almaya başladın?

evet canım saçlarım için kullanıyorum kaç mglk olanı kullandın canım ne kadar süre kullandın ve ne kadar süre sonra etki almaya başladın?

Canım 1 kutuyu 2 ay boyunca kullandım .İçinde 50 kapsul vardı yanılmıyorsam .
1 aydan sonra etkilerini görmeye başlarsın zaten .
Kullandığım solgar 5mg'di ve günde 1 kez alıyordum .

Canım 1 kutuyu 2 ay boyunca kullandım .İçinde 50 kapsul vardı yanılmıyorsam .
1 aydan sonra etkilerini görmeye başlarsın zaten .
Kullandığım solgar 5mg'di ve günde 1 kez alıyordum .

bende 5mg kullanıyorum canım günde 1 kez alıyorum. yeni başladım bakalım etkisini görürüm umarım:)

Solgar ürünlerini uzun zamandır aralıklı olarak kullanıyorum. En çok kullandıklarım, ester-c 1000 mg caps ve grape seed (üzüm çekirdeği) caps. Advanted antioxidant da tavsiye ederim.

Back
X