- 22 Haziran 2024
- 273
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi guldennnnnn
Kullanıp sütü artan var mı . Bir de eczaneden veya aktardan nerden alıyoruz.yan etkisi var mı.i ve de içinde laktoz , inek sütü var mı alarjimiz var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Solgar İsrail ürünü dıyorlarKullanıp sütü artan var mı . Bir de eczaneden veya aktardan nerden alıyoruz.yan etkisi var mı.i ve de içinde laktoz , inek sütü var mı alarjimiz var .
Kafam karıştı.halsizlik bnde de var acaba sadece B12 mi alsam.zaten halsz hissettiğim günler sütüm az oluyo geneldeİnternette içeriği şu şekilde yazıyor
Anladım. Valla ben gerçekten çok halsiz kalmıştım bana enerji vermişti ilk bir kaç ay kullanmıştım. Aile hekimine falan sorabilirsiniz istersenizKafam karıştı.halsizlik bnde de var acaba sadece B12 mi alsam.zaten halsz hissettiğim günler sütüm az oluyo genelde
Ya bn Solgar B12 yazanı almışım . Solgar brewers olandan almam mı lazımdı ,Ben kullandım. Bebeğim 9 aylik olmustu. Kilo alımı yavaş geliyordu. Sütüm var ama yeterince yağlı değildi. Sabah 2 akşam 2 adet kullandım. Yanında bir bardak bestlak damla ile içtim. 2 ayda Bebeğim gayet iyi kilo aldı. Keşke doğumda hemen kullansaydım.
Takviye b12 damla kullandım.
B12 yazıyor aldıgımda sadece. Brewers yazısı yoktu yanlış mı aldım . Bira mayası demekmiş o da galiba aldığımda maya yokAnladım. Valla ben gerçekten çok halsiz kalmıştım bana enerji vermişti ilk bir kaç ay kullanmıştım. Aile hekimine falan sorabilirsiniz isterseniz
Ya bn onu bir kaç kez içtim ancak bebede gaz yapınca bıraktıydım ah şu süt için neler yapmıyoruzBen yılbaşında alkolsüz bira içmiştim. Bir hafta sütüm inanılmaz çok geldi. Deneyebilirsiniz
Sonra bir de tazyikle uğraştım. Şimdi zaten ek gıda falan götürüyoruz bi şekildeYa bn onu bir kaç kez içtim ancak bebede gaz yapınca bıraktıydım ah şu süt için neler yapmıyoruz
Ben şu fotoğraftakini almıştımB12 yazıyor aldıgımda sadece. Brewers yazısı yoktu yanlış mı aldım . Bira mayası demekmiş o da galiba aldığımda maya yok
Ben de bu ürünü kullandım.Ben şu fotoğraftakini almıştım
Bu üründe hem sizin için hem de sütten geçerek bebek için faydalı. Ancak sütun yağlanması için breawers yeast yazan faydalı olur.Eczanden aldıydım bugün boşa mı aldım şimdi ya
Benim aldığım yanlış mı oluyor fayda etmez mi o zamanBen de bu ürünü kullandım.
Anladım teşekkür ederim bi bakalım olmazsa ondan alırım eczanede mi oluyor yine bu daBu üründe hem sizin için hem de sütten geçerek bebek için faydalı. Ancak sütun yağlanması için breawers yeast yazan faydalı olur.
Eczaneden alabilirsiniz. Internetten güvenilir satıcı bulursam alıyorum.Anladım teşekkür ederim bi bakalım olmazsa ondan alırım eczanede mi oluyor yine bu da