Kontakt Lens soleko queens color

ceycu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
249
3
bu lensleri kullanan, deneyen oldu mu hiç arkadaşlar? güzel gibi sanki.

ben de tam bu markayı düşünüyordum canım..içine mi doğdu ne :KK3:
canım okuduğum geçmiş yorumlara göre bu markanın giallosu rainbowun giallosuyla benzer de olsa solekonun opaklığı daha az olduğu için rainbow gibi çiğ sarı durmuyormuş daha yeşil duruyormuş bir de rainbowda batma hissi rahatsızlık hissi çekiyor çoğu insan...ben de çekmiştim..bir kullanıcı 2 markayı da kullanmış biri olarak solekoyu rahat bulmuş rainbowla alakası yokmuş...

canım ben freshlookun sea green rengine biraz soğuk bakıyorum...soleko giallo daha aklıma yattı..onu alıp koyultan solusyona koyarsam sanırım doğal tonda ve yoğunlaştırıcı tadında yeşil elde etmeyi umuyorum :KK17:

bu arada başlık soleko queen colors olucaktı ama düzeltemiyorum, moderasyondan biri düzeltse iyi olur.

evet pupil boşluğu biraz geniş değil mi? olsun, benim gözüm bu renk deriz. kahverengili mavili, çok değişik bir renk, kimse de yok:KK1:

canlar ben en son soloticaları denediğim yerde solokeları da denemiştim mavisi miydi artık mavi bir renkti pupil boşluğu aşırı geniş ve rengi acaip opaktı hiç doğal durmadı bende özellikle koyu gözlülere hiç önermem açık gözlerde daha güzel kaynaşır geniş pupili var çünkü

Solekoların renkleri harika ama sanırım bunlar kısa süreli ve kısa süreli bir lens için fiyatıda bana yüksek geldi tek tek satıyorlar çifti 120TL ye geliyor. Bence solotika daha mantıklı hemen hemen her rengi doğal duruyor. Eskiden ne güzel deneyerek alıyorduk lensleri tamam sağlık açısından sakıncalıydı ama aldığımız lens istediğimiz sonucu vermeyince yaşadığımız hayal kırıklığı ve birde boş yere harcadığımız paralarda psikolojimiz açısından sakıncalı :) Hepinize iyi sohbetler. Sevgiler...

solekolar türkiyedeki rainbow lenslerin muadilleri...tabi türkiyede bazı renkleri satışta değil veya isimleri değiştirerek satıyorlar...bazılarının ismi ise değişmemiş...mesela giallo gibi...
rainbowda okyanus mavisi diye geçen renk ise solekodaki aquaya karşılık geliyor....diğer renkleri saymıycam üşendim şimdi :) aralarındaki tek fark rainbowların daha opak olması...

Ben çok uzun süredir rainbow fantasy line light gray kullanıyorum fakat bir kaç hafta önce aldığım lensin renginin açık gri ile yakından uzaktan alakası yok rengi ciddi anlamda koyulaştırmışlar bu sebeple alternatif olarak açık gri-mavi tonlarında göz rengini pırıl pırıl açacak bir lens arıyorum. Soloticaları inceliyorum. çok kararsızım. Birde tanita tikaram kullanan varmı o lensle ilgili tek bir resim bile bulamadım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.

resim nasıl ekleniyor yardımcı olurmusunuz? birde resim yüklemek için 100 mesaj sınırı varmı?

kızlar öncelikle lens hakkında okadar çok yorum okudum forumda okadar gezdim en sonunda rainbow giallo bana en doğalı gibi gelmişti hatta nişanlım aldı olenslerimii başta çok doğal lens gibiydi ama pupil genişliğii faln zamanla beni rahatsız etmeye başladı bide nişanlım çok sevmedi belli oluyo lens olduğu faln diyince kafam karışmıştı şimdi tanita tikaramı interntten siparişle aldım renk olarak aynılar ama sanki onda pupil bide renk olarak daha çok sevdm tanitaları!!soleko giallo video da göründüğüne göre daha doğal ve güzel bi lens gibi hem doku hem renk olarak:KK43:

X