Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu solanum icin onerilerinizi bekliyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

melekce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
362
3
96
Diğer
slm kizlar ben koltuklarimi degistirmeyi dusunuyorum.onceki koltuklarim krem deriydi ama salonum kucuk oldugu icin cok yer kapliyor simdi ise kahve koseli deri almak istiyorum.salonumda tv unitesi, konsol birde ortada buyuk sehpa var onlarda krem rengi.degistirmeyi dusunuyoruz beyaz rengine sizce kahve beyazmi, yoksa kahve krem mi daha iyi olur.ben salonu hem oturma odasi hemde misafir odasi olarak kullandigim icin madern ve kullanisli olsun istiyorum.fikirleriniz benim icin onemli simdiden hepine cok tesekkurler.

Benim tavsiyem salonunuz küçükse koyu renklerden kaçınmanız... Bu durumda beyaz daha uygun olur diye düşünüyorum.

Farklı bir renk ile kombine ederseniz doğru kullanımda salonunuza derinlik katabilirsiniz...

Bu arada, krem kahve daha uyumlu olur. Bende bu şekilde kullanıyorum. Çok daha minimalist ve modern duruyor. :)

canim beyazi bende cok seviyorum ama kucuk kizim var birde hem oturma odasi hemde salon olucagi icin cesaret edemiyorum.cok kararsizim renk konusunda.

Kahverengini özellikle süet, antilop ve deri kumaşlarda bende çok seviyorum...

O halde yerinde olsam açık kahve tonlarında koltuk takımımı seçerdim. Sehpayı falan ise WENGE rengi al... Şimdi o renk moda ve çok modern duruyor.

Koltuk rengin ne olursa olsun wengeyi rahatlıkla kullanabilirsin.

tesekkurler canim yardimin icin bende kahveyi cok seviyorum.birde wenge tam olarak ne renk.ben yurt disindayim burda bulabilirmiyim bilmiyorum

Odanız küçükse arkadaşın dediği gibi açık renkler seçmelisiniz. ferah olsun derrsniz kenarlar krem deri (temizlemesi kolay) (kare model) minderlerinide 2li ve 3 lüye turuncu minderler, tekliyede fıstık yeşili minderler yapın. duvarlarada onlara uygun 3 tablo yaptırın. eşya az olmasına rağmen göz doldurur hem sade hemde şık olur.

evinizin iç resmini eklerseniz neler yapabileceğiniz konusunda yardımcı olabilirim. mimarlık ofisinde çalıştığım için en azından fikir verebiliriz. :)

egerkı gunluk olarakda oturucaksan bence koyu rengı daha cok kullanman en iyisi artı deri yaptırıcam demişin kenarları canım derılerden pek mmemnnun kalan görmedım etrafımda zamanla soyulma yapıomus gene senın biliceğin birşey benden bir öneri :)

canim birturlu karar veremedim..bir diyorum siyah beyaz yapayim..bir diyorum kahve krem mi yapsam..derken aklima kahve beyaz geliyor...aslinda siyahi beyaz cok sicak gelmiyor bana..ama aklimin bir kosesindede var..

kızım var diyosanız açık renk yaptırın ama kumaşı antilop olsun :kahve:
bizdede var açık renk ama hiç kir leke falan tutmuyo bayanssulusmile
ha illa açık yaptırmam yinede diyosanız kahve krem her zaman kahve beyazdan daha hoştur :kahve:

canim bende beyaz bir koseli koltuk istiyorum ama kullananlarin hicbirir memnun olmadigini soyluyor.bu yuzden cok kararsiz kaliyorum alinca pisman olurmuyum diye..soyle beyazlar icinde bir ev aslinda hayalimde..

canim bende pisman olmamak icin bu kadar dusunuyorum...ama karar veremiyorumki ne yapsam ne etsemde soyle modern ve ferah bir evim olsa diye..ay bazen gece yatinca aklima geliyor hadi sonra uyu uyuyabilirsen..

Back
X