• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Solak insanların hayatla mücadelesi

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.neotempo.com/yasam/solak-insanlarin-hayatla-mucadelesi
Solak insanların hayatla mücadelesi
Sol elini daha çok kullanabilen insanların çektiği eziyetler.

image-1447624790700052495.jpg

Spiral defterlerin tellerinden rahatsız olmaları.

image-14475612211451211417.jpg

Defteri ters çevirip bu sorunu çözebilirsiniz.

Klasör ya da dosyaları yaparlarken bizleri niye düşünmezler ki?

image-14475612221832832719.jpg

Herkes kendine bir sandalye alsın. Ama sadece sağ elini kullananlar için üretilmiş bu sandalyeler sanki.

image-1447561222989338066.jpg

Bankalarda bulunan kalemleri kullanma zorluğu.

image-14475612221921043129.jpg

Konserve açacaklarını açma güçlüğü.

image-14475612221504262817.jpg

Klavyeler de buna bir an önce çözüm getirmeli.

image-14475612232004501767.jpg

Arabalardaki içecek koyma bölümünün sağ tarafta olması.

image-1447561223239716722.jpg

Solak insanlar için mouse üretimi daha yaygınlaşmalı

image-14475612231065992885.jpg

Arkadaşınızla ders çalışmanın zorluğu

image-14475612231816299767.jpg

Poss makinalarının da biz solaklar için olanı yapılmalı.

image-1447561224219979518.jpg

her iki elımı bırden aynı sekılde kullanabıldıgımden sıkıntı yok :)

Ben değilim ama ne zorluklar çektiklerine çok yakın şahidim babam,erkek kardeşim ve oğlum solak

Şanslısınız o zaman ben maalesef kullanamıyorum:KK43:
ilk okulda abımle karete kit oynarken sol elımın incınmesı uzerıne sag eli ogrendım :D
acıkcası o 2 hafta bana cok zor olmustu yazıları tersden yazıp kıtabı tersden okumusum farkında degılım hocam okula velımı cagırmıstı :D bende dıyorum yazarken okurken nıye zorlanıyorum :D
sonra alıstım ıkısını bırden oyun gıbı devam ettırdım
kucuk yasta ogrendıgım ıcın devam ettırebıldım bu yasta ıkısını bırden kullanmak zor olurdu :)
allah acı tecrubelerle ogretmesın :)

Hepsine tamam da arabalarda içecek bölmeleri ortada olur, sağda ya da solda değil. Nerede oturduğunuza göre değişir.

Günümüzde solaklar için çok imkan var. Özel dizayn edilmiş makaslar, kalemler hatta müzik aletleri bile var.

Hepsine tamam da arabalarda içecek bölmeleri ortada olur, sağda ya da solda değil. Nerede oturduğunuza göre değişir.

Günümüzde solaklar için çok imkan var. Özel dizayn edilmiş makaslar, kalemler hatta müzik aletleri bile var.
Bir de nerede satıldıklarını bir bilsek gittiğim yerlerde hiç görmedim . Özellikle cezve aramıştım uzun zaman ama bulamadım:KK43:

oğlum daha küçük fakat okul zamanı geldiğinde epey zorlanacak

Bir de nerede satıldıklarını bir bilsek gittiğim yerlerde hiç görmedim . Özellikle cezve aramıştım uzun zaman ama bulamadım:KK43:

İsim vereyim mi bilemedim şimdi. Ben öğrencim için büyük kitapçılardan birinden aldım makas ve kalem. Bir yakınımda flüt sanatçısı devlet opera ve balesinde, enstrumanlarının özel yapıldığını ama profesyonel olmayan solaklar için üretilen enstrumanlar olduğunu söylemişti. Hatta yanılmıyorsam o dönem yeğenime solaklar için üretilmiş bir gitar almıştık.

İsim vereyim mi bilemedim şimdi. Ben öğrencim için büyük kitapçılardan birinden aldım makas ve kalem. Bir yakınımda flüt sanatçısı devlet opera ve balesinde, enstrumanlarının özel yapıldığını ama profesyonel olmayan solaklar için üretilen enstrumanlar olduğunu söylemişti. Hatta yanılmıyorsam o dönem yeğenime solaklar için üretilmiş bir gitar almıştık.
Flüt ve gitar benim pek işime yaramaz ama arkadaşların solak olan çocukları var onları için verirseniz sevinirim onların işine yarayabilir.

Flüt ve gitar benim pek işime yaramaz ama arkadaşların solak olan çocukları var onları için verirseniz sevinirim onların işine yarayabilir.

http://www.dr.com.tr/Kirtasiye/Stab...4T3fnrZIuavUae4WRu58ww9e7kAO18CIlORoCc6bw_wcB

Makaslar da var d&r da. İnternet sitesinde bulamadım ama ben ordan aldım.
Bir de faberin bir kalemi var solaklar için, onu da tavsiye ederim. Fiyatı daha uygun bir de uçları 07 falan.
Stabilo biraz daha okula yeni başlayan küçük çocuklar için. themis1990 themis1990 senin oğlana lazım bundan.

http://www.dr.com.tr/Kirtasiye/Stab...4T3fnrZIuavUae4WRu58ww9e7kAO18CIlORoCc6bw_wcB

Makaslar da var d&r da. İnternet sitesinde bulamadım ama ben ordan aldım.
Bir de faberin bir kalemi var solaklar için, onu da tavsiye ederim. Fiyatı daha uygun bir de uçları 07 falan.
Stabilo biraz daha okula yeni başlayan küçük çocuklar için. themis1990 themis1990 senin oğlana lazım bundan.
sağol sephoraa daha anasınıfına başlamasına 3 yıl var fakat evde bir şeyler yazarken bile zorlanıyor alırım bundan

alıştırma yapar

sağol sephoraa daha anasınıfına başlamasına 3 yıl var fakat evde bir şeyler yazarken bile zorlanıyor alırım bundan

alıştırma yapar

Oy minikmiş daha. O zaman başka bir tavsiye vereyim. Yine faberin üçgen boya kalemleri var. Solaklar için daha rahat tutuş sağlıyor. Evde boyama falan yaparken işinize yarayabilir.

Oy minikmiş daha. O zaman başka bir tavsiye vereyim. Yine faberin üçgen boya kalemleri var. Solaklar için daha rahat tutuş sağlıyor. Evde boyama falan yaparken işinize yarayabilir.
Daha minik ablası evet 3 yaşına 3 ay evvel bastı da evde boyama kitabı filan boyuyor kendince işte ama felaket zorlanıyor

çok sağol tekrardan öğretmen olduğun için böyle şeylerden haberdarsın benim şu ana kadar araştırmak bile aklıma gelmemişti

Back