Sol yumurtalıklarımda kist var

lall_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2007
74
0
86
İstanbul
Arkadaşlar 8 aylık evliyım geçen ay dr gittim sol yumurtalıklarımda kist olduğunu sötşledi ilaç vardı yumurtalıklarda kist varken hamıle kalınırmı yoksa tamamen geçtıkten sonramı kalınır şuan çocuk ıstemıyoruz lütfen cvp yazarmısınız

Canım bu konuyu jinekoloji bölümüne açsan daha iyi olur galiba. Ayrıca o bölümde biraz gezin. Mutlaka bununla ilgili konular açılmıştır. Umarım en kısa zamanda derdine çözüm bulursun.

üzüldüm canım çok geçmiş olsun ama kist çok yaygın çoğu kişide
çıkabiliyorda doktora neden sormadın ben onu anlamadım ben bekraım yardımcı olamicam

Hamıle kalınır
ama kıstın durumuna baglı her kıs bır degıl
keske dr sorsaydın dahada rahatlatırdı
kımı kıstler var ıcerıde patlıyor acıl amelıyat ıle yumurtalık alınıyor
kımısındede 3 ay ılac kullanıp bebek oluyor senınkısı ne durumda bılemıyorum

lall_86 canım çok geçmiş olsun. benimde sol yumurtalığımda kist var bende tedavi görüyorum, bana 6 ay kullanmak üzere doğum kontrol hapı verdi 1 haftadır kullanıyorum. bence sürekli doktorunla irtibatta ol. benim bildiğim kadarıyla kist varken hamile kalamıyorsun, çünkü kisti küçültmenin tek yolu(tabi çok büyük değil ve ameliyat gerekmiyorsa) doğum kontrol hapı veriyor doktorlar. tekrar geçmiş olsun cnm, ii bak kendine..

kistin türüne bağlı bi durum bu.
benimde sol yumurtalığımda 4 cm lik bi kistim var.
iki tane prof a göründüm biri çikolata kisti laparoskoiyle hemen almalıyız dedi,
diğeride içi su dolu zararsız yumurtalık kisti dedi.
şimdi ortalamasını almak için 3. bir doktora gidicem:)
yani kistin ne kisti önce onu bi öğren bence.boyutu yeri adı sanı neymiş bunlara bağlı hamilelik...

eğer yumurtaların çalışıyorsa çocuğun olur .yumurtalıklarında kist olması hamileliğe engel değildir , daha iyi hatta çocuğun düşmesine engel olur.çok arkadaşım kistleri varken hamile kaldı.

Selam arkadaslar. Benimde sol yumurtalikda 3 cm kist var doktor bu ay hamile kalamiyacagimi soyledi hastalandigimda bi daha bakacagini soyledi gidib gitmediyine, hatalanmama 3 gun var isdahim artdi midem bulaniyor ve mememde hassasiyet var belkide piskolojikdir diye dusunuyorum. Bide benim bi arkadas var kisti vardi evlendi 2 ay sonra hamile kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…