sol yanım tutmuyor artık:(

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
kızlar 28 haftalık hamileyim ve artık zorlanmaya başladım özelliklede yatış pozisyonunda sol tarafıma yatmaya özen gösteriyorum ama sol tarafımdaki kemiğim sızlıyor hatta onun sızlamasına uyanıyorum sağımda daha rahat uyuyabiliyorum gerçi onada geliyolar soldan soldan:)neyse sağ tarafın bir zararı yok dimi?sizler nasıl idareediyorsunuz?

• Konu Sahibi EU2
ahhh arkadaşım ahhh daha 38. haftada olduysa yandın korkutmak bi iolmasın da ilerde daha fena oluyoo.

• Konu Sahibi EU2
canım aynı sorun bizde de var ben sola yatıyorum boş kalan bel bölgeme, bacaklarımın arasına ve karnımın altına birer yastık koyuyorum sola yatıyorum ama hafif kendimi geriye doğru atıyorum çünkü bebek sabaha dek tepiyo öyle yatmassam.
sonra sabaha karşı tuvalete kalkınca da 1 saat filan sağa yatıyorum ama tutuluyor her yanım
maalesef sola yatmak daha önemli hamilelikte özellikle her şeyde sol tarafı öneriyorlar canım kaan kocatepenin sayfasını incelesene...
ama artık 3. trimesterda işler daha da zorlaşıyor canım, ama korkma her şeyi sakin ve normal karşıla...

• Konu Sahibi EU2
kızlar bebeğiniz sağlıklıysa sabredin. nasıl rahatsanız oyle yatın ama doktorlar sol tarafa yatmanın daha sağlıklı olduğunu soyluyorlar. ozellıkle bebegın kan dolaşımı için. benim göbeğim aşırı büyüktü. çok rahatsız oluyırdum ama bakın doğurdum 7 aylık oldu bile

• Konu Sahibi EU2
valla ben 20 haftalığım ama şimdiden sol kolumun uyuşma sancısıyla uyanıyorum. geçende kulağım acımış acısına uyandım. Bende yastık destekli uyuyorum. Son aylarda sırtımada yastık koyup arada bir geriye yaslanıp yatmayı düşünüyorum. dün gece de tuvalete kalkınca eşimi yüz üstü yatarken gördüm çok kıskandım :)

• Konu Sahibi EU2
aynen kizlar bende 34 haftalik hamileyim ve gercekten cok zorlaniyorum sola yatiyorum bu sefer sol yanim acio saga yatamiyorum nefes alamiyorum zaten sirt ustu hic yatamiyorum sanki bebegin butun agriligi sirtima vuruo nasi yatacagimi sasridim bir sekilde uyuorum ama sabah cok erken kalkiyorum zaten birde tulete kalma olayida var belki 4,5kerede tualete kalkiyorum daha var ben ne yapcam bilmiyorum walla.. ee anne olmak kolay degil annemin degerini anliyorum her gecen haftada:)

• Konu Sahibi EU2
ben de de aynı şekilde..... 35 haftalık hamileyim...sola yatıyorum,sonra gecenin bir yarısı uyanıyorum tüm sol tarafım uyuşmuş ve ağrıyor..ya da sola yatıyorum ama tuvalet için bir uyanınca sırtüstü buluyorum kendimi...ço zor...ayrıca siz de de oluyor mu bilmiyorum ama benim çatım sanki kopuyor...öyle bir ağrıyor ki....yataktan kalkıp tuvalete zor gidiyorum.

• Konu Sahibi EU2
bugun doktorumu aradim kizlar cok fazla kramp ve uyusmadan yatamdigimi soledim magnezyum eksikligi vardir dedi ilac verdi nettende baktim gercekten onemli bir vitamin sut magnezyumu oldururmus..aranizda kullanan varmi kizlar? :teselli:

magnezıum dıasporal kullanıyorum bende sızınkı kadar ılerıkı haftalarda degılım ama bacak ve kasık krampları ıcın verdı doktorum...

bende ilkj başlarda sol yanıma yatmaktan çok zorlanıyodum sagda daha rahat ediyordum ama 30 haftayı devirince sol yana yatmak rahatlatıyoo insanı şimdik te sağa zor yatıom ama be bıktım artık yüzüstü yatmak istiom nese o günlerde gelir surda dört haftam kaldı :))))

5.5 aylık hamişim kendimi bildim bileli hep yüz üstü yatardım ama
hamiş kaldığımdan beri sol tarafa yatılması gerektiğini duyduğumdan beri hep soluma yatıyorum şuan için herşey güzel alıştım ama sonraki zamanları bilemicem

bugun doktorumu aradim kizlar cok fazla kramp ve uyusmadan yatamdigimi soledim magnezyum eksikligi vardir dedi ilac verdi nettende baktim gercekten onemli bir vitamin sut magnezyumu oldururmus..aranizda kullanan varmi kizlar? :teselli:

evet ben de 24.haftamdayım.doktorum yaklaşık 2ay önce vermişti,krampları engelliyormuş.önce hergün bir tane iç demişti,sonra kramplara göre ayarla dedi.şimdi ben 3günde bir falan alıyorum.bazen iki günde bir aldığım oluyor.ihtiyacıma göre ayarlıyorum.

herkes sol tarafa yat diyor ama ben sola yatınca adam akıllı tekmeler yiyorum oğlumdan.sanki anne dön rahat değilim der gibi durmadan vuruyor.genelde sırt üstü yatıyorum mahsuru yoktur heralde.

bende genellikle sol tarafıma yatıyorum ama yataktan zor kalkıyorum yürürken falan çok rahatsız ediyor kalçamin üstünden bişey batıyor ve 6 haftam var çok zorlanıyorum bebeğimin geleceğini düşünüp zorda olsa rahatlamaya çalışıyorum:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…