• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sol tüpüm kapalı normal yollarla gebe kalamaz mıyım

osenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
120
1
96
İzmir
merhabalar bır yıldır gebe kalamıyorum daha once ıkı ay klomen tedavısı oldum gebelık olusmadı esımın sperm testı ve benım hormon testlerım normal hsg cektırdım ve sol tupumın kapalı oldugunu ogrendım dogal yollardan ya da klomen asılama gıbı yontemlerle hamıle kalamaz mıyım ya da uzun bır surec mı gerektırır ?

merhabalar bır yıldır gebe kalamıyorum daha once ıkı ay klomen tedavısı oldum gebelık olusmadı esımın sperm testı ve benım hormon testlerım normal hsg cektırdım ve sol tupumın kapalı oldugunu ogrendım dogal yollardan ya da klomen asılama gıbı yontemlerle hamıle kalamaz mıyım ya da uzun bır surec mı gerektırır ?
merhaba tek tüpün tıkalı olması şansınızı azaltacaktır. çünkü tıkalı olan tarfatn olacak yumurtlama durumunda o ay için gebelik ihtimaliniz olmaz. ama size gebe kalmazsınız diyemem bunun için ancak iki tüpün de tıkalı olması gerekir öyle durumda tüp bebek tedavisi gerekir.

benim tüplerimin kapalı olduğunu söylüyorlar böyle olan insanlara hemen tüp bebek mi yapıyorlar bana göbeğinden girip ilaç verip açmaya calışıcaklarını söylemişlerdi

merhaba bahsettiğiniz ameliyat açma ameliyatı değildir. bu mikrocerrahi teknikle gerçekleştirilebilen zor ve herkes tarafından yapılmayan bir ameliyattır. boşuna bu ameliyatı olmayın ve gerçekten tıkalı ise tüpleriniz zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayınız. size yardımcı olmamı isteseniz klinik numaralarından bana ulaşabilirsiniz. sevgiler.

benim tüplerimin kapalı olduğunu söylüyorlar böyle olan insanlara hemen tüp bebek mi yapıyorlar bana göbeğinden girip ilaç verip açmaya calışıcaklarını söylemişlerdi

BEN BİR AY ÖNCE LS İLE ADEZYOLİZİS SOL FİMBRİOPLASTİ, SAĞ NEOSALPİNGOSTOMİ (AYRICA NE DEMEK OLDUĞUNU AÇIKLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM) BLUE PROBE , HS İLE SEPTUM REZEKSYONU UYGULANDI.normal yolla hamile kalma ihtimalim nedir??üniv.hastanesinde oldum ameliyatı.ameliyata giren asistan durumumun kötü olduğunu tüp bebekle bebek sahibi olabileceğimi söyledi.psikolojim bozuldu ardından ameliyatı yapan uzmandan randevu aldım ve gittim.operasyon videosunu izleyip aradı ve iki tüpünde açık olduğunu normal yollarla hamile kalabilme şansımın olduğunu söyledi.lütfen sizden de bir yorum bekliyorum.bir aydır psikolojim altüst oldu.hergün ağlamaktan da çok yoruldum.yaşım 34.düzenli adet görüyorum yumurtlama takibi yapıyorum lh testleriyle,diğer bütün hormon tetkiklerim ve eşimin tahlilleri normal.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..saygılar...

merhaba, yapılan ameliyat var olan yapışıklıkların açılmasına yönelikmiş. ve ameliyat raporunuzu bilmeden yorum yapmam mümkün değil. ancak operasyonunuzu gerçekleştiren hekim arkadaşım her iki tüpün de açık olduğunu söyledi ise kendiliğinden gebe kalmaya tüpleriniz engel değildir diye düşünürüz. bol şans diliyorum. istanbulda iseniz ve bana ameliyat rapor ya da cd yi ulaştırabilirseniz daha detaylı bilgi verebilirim.

BEN BİR AY ÖNCE LS İLE ADEZYOLİZİS SOL FİMBRİOPLASTİ, SAĞ NEOSALPİNGOSTOMİ (AYRICA NE DEMEK OLDUĞUNU AÇIKLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM) BLUE PROBE , HS İLE SEPTUM REZEKSYONU UYGULANDI.normal yolla hamile kalma ihtimalim nedir??üniv.hastanesinde oldum ameliyatı.ameliyata giren asistan durumumun kötü olduğunu tüp bebekle bebek sahibi olabileceğimi söyledi.psikolojim bozuldu ardından ameliyatı yapan uzmandan randevu aldım ve gittim.operasyon videosunu izleyip aradı ve iki tüpünde açık olduğunu normal yollarla hamile kalabilme şansımın olduğunu söyledi.lütfen sizden de bir yorum bekliyorum.bir aydır psikolojim altüst oldu.hergün ağlamaktan da çok yoruldum.yaşım 34.düzenli adet görüyorum yumurtlama takibi yapıyorum lh testleriyle,diğer bütün hormon tetkiklerim ve eşimin tahlilleri normal.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..saygılar...

hocam merhaba sizi bulmuşken bir soru sormak istiyorum yoğun oranda pnl ne demektir smear sonucumda çıkmışta

çok önemli değil bir tip hücre yapısı. anormallik yok

çoookk teşekkür ederim hocam bişey daha sormak istiyorum döderlein basilleri lenfositler histiyositler ile hücre debrizleri mevcuttur endoservikal hücrler arada ektoservikal hücreler izlenmiştir inflamasyon mevcuttur yazılmış hocam bunlar kötü bir şeymi kafam karıştı 1 senedir bebek istiyorum ama olmuyor acaa bunlar yüzünden midir.

Back