- 23 Ocak 2017
- 306
- 175
- 23
- 43
- Konu Sahibi Selinofvki
-
Benim.iki tupumden biri tikali. Ikiside tikali idi.hsg ile 1 i acildi.Buna ragmen acilir acilmaz ilk ay hamile kaldim. Onemli olan kac tupun oldugu degil yyumyrtanin ve spermin kalitesi. Eger baska hic bir hormonal sikintin yoksa sorun olmaz.Ne yapacağım ben şimdi çok şaşkınım.
Hiç beklemediğim bir durum.
Burada okuyarak bilgi edindiğim dış gebelik başıma geldi.
Tek tüple gebelik şansı yarıdan aza düştü dedi dr.
5 gün oldu silik kanamalar devam ediyor normalmi?
Laparoskopi yapıldı.
Tek tüplü kızlar siz neler yaptınız?
Hala şoktayım rüyamıydı onca yaşadıklarım çok karışık hissediyorum.
Ya öyle bacım bende şoktayım.Vay anasini... daha bir kac gun once dis gebelik minacaba diye konunu okuyordum... cok gecmis olsun... ruya gibi gelisti hersey dimi. Hooop ne oldugunu anlamadan...
Tek tuple de hamile kalabilirsin, dertlenme o kadar, kismet olsun yeter ki. Ama zaman kaybetmek istemiyorsan tup bebek asilama gibi tontemleri kullanabilirsin. Yas kac?
Bu ameliyattan sonra dr demedi şukadar bekle diye.Benim.iki tupumden biri tikali. Ikiside tikali idi.hsg ile 1 i acildi.Buna ragmen acilir acilmaz ilk ay hamile kaldim. Onemli olan kac tupun oldugu degil yyumyrtanin ve spermin kalitesi. Eger baska hic bir hormonal sikintin yoksa sorun olmaz.
Sağol bacım Allah razı olsun.Canım gecmıs olsun uzulme olabılır tupun sayısı farketmez cocuk dedıgın bır yumurta ve bır spermden olusuyor asılama yaptırırsın tup yaptırırsın ama onlara bıke gerek yok gayet de gebe kalabılırsın ızulecek bısey yok benım ıkı tupum ıkısı de acık gebe kalamıyrum sebebı bılınmeyen bı sorun var ne sorun bılınıyor ne sebebı olmuyor halıne sukret sende bısey yok uzulme tamam mı ıyılesmeye bak stres yapma Allah tez zamanda nasıp etsın
Geçmiş olsun. İnşAllah umut olur size. Benimde sol tüpüm alındı. Rabbim nasip etti tek tüple doğal yoldan gebe kalabildim bin şükür. Darısı başınızaNe yapacağım ben şimdi çok şaşkınım.
Hiç beklemediğim bir durum.
Burada okuyarak bilgi edindiğim dış gebelik başıma geldi.
Tek tüple gebelik şansı yarıdan aza düştü dedi dr.
5 gün oldu silik kanamalar devam ediyor normalmi?
Laparoskopi yapıldı.
Tek tüplü kızlar siz neler yaptınız?
Hala şoktayım rüyamıydı onca yaşadıklarım çok karışık hissediyorum.
Merakımı mazur görün bebeğiniz kız mı erkek mi?Geçmiş olsun. İnşAllah umut olur size. Benimde sol tüpüm alındı. Rabbim nasip etti tek tüple doğal yoldan gebe kalabildim bin şükür. Darısı başınıza
Rica ederim. Evet bunu bende duymuştum.Merakımı mazur görün bebeğiniz kız mı erkek mi?
bazı genellemeler mevcut sağ tüp erkek embirioyu daha kolay çekermiş , sol tüp kız embrioyu diye.
Tabiki önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun en önemlisi o.takipteyim bakalım meraktayım :)Rica ederim. Evet bunu bende duymuştum.
Tam 3 aylıkken doktor cinsiyetine bişey demedi ama ikili tarama için ultrasonla bakan şansımı kızdan yana kullanıyorum dedi.
20 sinde kontrolüm var bu sefer net bişey söylemelerini umuyorum.
Aynen önce hayırlısı sağlıklısı hepimiz içinde.Tabiki önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun en önemlisi o.takipteyim bakalım meraktayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?