• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol tüpüm alındı! Ne yapmalıyım?

Selinofvki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
306
175
23
43
Ne yapacağım ben şimdi çok şaşkınım.
Hiç beklemediğim bir durum.
Burada okuyarak bilgi edindiğim dış gebelik başıma geldi.
Tek tüple gebelik şansı yarıdan aza düştü dedi dr.
5 gün oldu silik kanamalar devam ediyor normalmi?
Laparoskopi yapıldı.
Tek tüplü kızlar siz neler yaptınız?
Hala şoktayım rüyamıydı onca yaşadıklarım çok karışık hissediyorum.

Geçmiş olsun allah şifa versin. Hiç üzülme olacak olduktan sonra tek tüple de olur. İhtiyacın olan 1 yumurta. Nasibinde olduktan sonra ilk aydan hamile kalırsın.

Vay anasini... daha bir kac gun once dis gebelik minacaba diye konunu okuyordum... cok gecmis olsun... ruya gibi gelisti hersey dimi. Hooop ne oldugunu anlamadan...

Tek tuple de hamile kalabilirsin, dertlenme o kadar, kismet olsun yeter ki. Ama zaman kaybetmek istemiyorsan tup bebek asilama gibi tontemleri kullanabilirsin. Yas kac?

Laparoskopi yapıldı.
Benim.iki tupumden biri tikali. Ikiside tikali idi.hsg ile 1 i acildi.Buna ragmen acilir acilmaz ilk ay hamile kaldim. Onemli olan kac tupun oldugu degil yyumyrtanin ve spermin kalitesi. Eger baska hic bir hormonal sikintin yoksa sorun olmaz.

Vay anasini... daha bir kac gun once dis gebelik minacaba diye konunu okuyordum... cok gecmis olsun... ruya gibi gelisti hersey dimi. Hooop ne oldugunu anlamadan...

Tek tuple de hamile kalabilirsin, dertlenme o kadar, kismet olsun yeter ki. Ama zaman kaybetmek istemiyorsan tup bebek asilama gibi tontemleri kullanabilirsin. Yas kac?
Ya öyle bacım bende şoktayım.
Burda oldu olmadı derken tüp gitti:)
36 yaşındayım iki kızım var.
İkiside kaza oldu ilk kez sipirali çıkarıp planlı çocuk yapacaktım elime yüzüme bulaştı.
Mayısta boş gebelikten kürtaj oldum.
Ardından birkez adet oldum dış gebeye kaldım.
Sipiral taktırıp oturayım bukonuyu kapatayım diyorum rahatımın içine ettim resmen.
Sizlerle dertleşmek iyi geliyor sağolun.

Benim.iki tupumden biri tikali. Ikiside tikali idi.hsg ile 1 i acildi.Buna ragmen acilir acilmaz ilk ay hamile kaldim. Onemli olan kac tupun oldugu degil yyumyrtanin ve spermin kalitesi. Eger baska hic bir hormonal sikintin yoksa sorun olmaz.
Bu ameliyattan sonra dr demedi şukadar bekle diye.
Tekrar nezaman çalışmaya başlasak onu bile bilmiyoruz.
Tatilde tüp ameliyatı oldum şimdi ist döndüm burda dr gidecem yarın inşallah ne diyecek bakalım.

Canım gecmıs olsun uzulme olabılır tupun sayısı farketmez cocuk dedıgın bır yumurta ve bır spermden olusuyor asılama yaptırırsın tup yaptırırsın ama onlara bıke gerek yok gayet de gebe kalabılırsın ızulecek bısey yok benım ıkı tupum ıkısı de acık gebe kalamıyrum sebebı bılınmeyen bı sorun var ne sorun bılınıyor ne sebebı olmuyor halıne sukret sende bısey yok uzulme tamam mı ıyılesmeye bak stres yapma Allah tez zamanda nasıp etsın

Canım gecmıs olsun uzulme olabılır tupun sayısı farketmez cocuk dedıgın bır yumurta ve bır spermden olusuyor asılama yaptırırsın tup yaptırırsın ama onlara bıke gerek yok gayet de gebe kalabılırsın ızulecek bısey yok benım ıkı tupum ıkısı de acık gebe kalamıyrum sebebı bılınmeyen bı sorun var ne sorun bılınıyor ne sebebı olmuyor halıne sukret sende bısey yok uzulme tamam mı ıyılesmeye bak stres yapma Allah tez zamanda nasıp etsın
Sağol bacım Allah razı olsun.

Hiç merak etme bendede mayısda dis gebelik laparoskopi oldum..sol tüpümü aldı doktor şimdi 2 buçuk aylık hamileyim..Inşallah seninde olur

Selamlar.ben konunuzu okudumda bebek sahibi olabildiniz mi ki inşallah olmuşsunuzdur.

Selamlar konunuzu okudumda sol tüpünüz alınmış dış gebelikten.umarım bebeğiniz sağlıkla yanınızdadır.tüpün alındığı yerde ağrı oluyormu sizinde sıksık

Laparoskopi yapıldı.
Geçmiş olsun. İnşAllah umut olur size. Benimde sol tüpüm alındı. Rabbim nasip etti tek tüple doğal yoldan gebe kalabildim bin şükür. Darısı başınıza👐

Geçmiş olsun. İnşAllah umut olur size. Benimde sol tüpüm alındı. Rabbim nasip etti tek tüple doğal yoldan gebe kalabildim bin şükür. Darısı başınıza👐
Merakımı mazur görün bebeğiniz kız mı erkek mi?
bazı genellemeler mevcut sağ tüp erkek embirioyu daha kolay çekermiş , sol tüp kız embrioyu diye.

Merakımı mazur görün bebeğiniz kız mı erkek mi?
bazı genellemeler mevcut sağ tüp erkek embirioyu daha kolay çekermiş , sol tüp kız embrioyu diye.
Rica ederim. Evet bunu bende duymuştum.
Tam 3 aylıkken doktor cinsiyetine bişey demedi ama ikili tarama için ultrasonla bakan şansımı kızdan yana kullanıyorum dedi.
20 sinde kontrolüm var bu sefer net bişey söylemelerini umuyorum.

Konu 2017 ye ait ama umarım bu süre içinde hamile kalmışsındır

Rica ederim. Evet bunu bende duymuştum.
Tam 3 aylıkken doktor cinsiyetine bişey demedi ama ikili tarama için ultrasonla bakan şansımı kızdan yana kullanıyorum dedi.
20 sinde kontrolüm var bu sefer net bişey söylemelerini umuyorum.
Tabiki önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun en önemlisi o.takipteyim bakalım meraktayım :)

Back