Sol parmakta uyuşukluk neden olabilir?

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
Son birkaç gündür sol elimde serçe parmağım uyuşuk.
Neden olabilir bu?
İlk 1-2 gün masa başında çalışırken dirseğimi bükerek çok dayandığım için oldu herhalde dedim ama, uyuyup uyandıktan sonra da geçmemiş oluyor sabahları. Masada yormuş olsam gece uyurken dinlenmesi gerekir normal bir uyuşukluğun. di mi?
4-5 gün oluyor bugün geçmedi.

Benim ayak parmağımda oluyordu asiri rahatsiz edici binuyusma.. gece bile o uyusmaya uyaniyordum o zaman.. saglik ocqginda sanirim tahlil yaptırmıştım b vitamini eksikliği cikmisti binkan sayimina vsbaktir zaten sşikayetini anlatinca dr tahlil yapar diye düşünüyorum

Gecmiş olsun canım.
doktora gidin,muhtemelen beksikliginden kaynaklanıyordur..
kan sayımınıza bakılabilir...

Geçmiş olsun. Eğer bilgisayar başında çok zaman geçiren bir insansanız, Karpal Tünel Sendromu olabilir. Bu rahatsızlıkta uyuşmalar ve ağrılar zamanla sadece bilgisayar başında olmamaya başlıyor. Dediğiniz gibi sabahları uyandığınızda, gün içinde bileğinizi yoracak aktiviteler yapmıyorken bile belirtileri görmeye başlıyorsunuz. Bir arkadaşım yaşamıştı, ondan biliyorum.

Valla gözüm kapanmak üzere sırf bunu yazayım diye girdim. Arkadaşım uyuşma ciddi bir belirti. Dolaşım bozukluğu habercisi. Kalp krizi belirtisi olabilir .mutlaka ama mutlaka bugün doktora git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…