Merhaba hanımlar yeni üye oldum. Benim sorunum şöyle Kasım ayı başlarında sol memede ağrı hissettim giderek arttı ayrıca memenin çatal kısmında belirgin sert ağrısız bir yumru vardı ve meme ucundan şeffaf sıvı ve sarımsı katı şeyler gelmeye başladı. Doktora gittim önemli bişey yok dedi üç tane küçük kist tarzı şeyler olduğu söyleyip antibiyotik ve bepantol verdi senede bir kontrol dedi. Ara ara ağrılar devam etti ancak ben önemsemedim doktor bişey yok dediği için. Ancak yaklaşık 12 gün önce bir anda meme patlayacak derecede şişti ve çok şiddetli ağrı başladı ısı artışı ve kızarıklıkda vardı. Tekrar doktora gittim ve mastit denildi antibiyotik verdi kullandım şişlik indi ağrı çokça azaldı ancak geride sert taş gibi kitle ve kızarıklık kaldı şekil bozukluğu ve meme ucu geri çekilmeside var kontrol ultrasonunda yoğun sıvı içerikli koleksiyon ve mastit mi kist mi belli olmayan bişey görüldü doktor o şişliği enjektör ile çekmeye çalıştı iki kere ama olmadı sonra ilaçlı mr istedi çektirdim şuan sonuç bekliyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan varmı aranızda memenin dış görünüşü itibarıyla kötü şeyler düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun