- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
Merhaba hanımlar , 36 yaşındayım , 2 çocuğum var , küçük çocuğumu 2 buçuk yıl önce sütten kestim , emzirme döneminde sütüm çok fazlaydı ve sık sık mastit oluyordum , bir kaç ay önce sol göğsümde (mastit olan göğsüm) hafif ağrılar hissetmeye başladım özellikle adet döneminde , ben de mastitten kaynaklı deformasyon oluştu herhalde dedim onun yeri ağrıyor dedim ama ağrı hep düzenli şekilde vardı , bazen az bazen çok ama hep "ben buradayım " diyordu , oturduğum ilçede çok övülen bir genel cerrah vardı ona gittim önemsiz bir şey dedi , sordum acaba onkolojik bir durum ola bilir mi diye sanmıyorum dedi ama ultrason çektirelim içeriğini öğrenelim yine de dedi ama yine de ilçeden ile eğitim araştırma hastanesine de gittim buradaki doktor pek de masum bir kitleye benzemiyor dedi , 20 eylülde ultrason yapılacak ve ağrım sanki çok kafama taktım mı bilmiyorum nedense koltuk altıma da yayılıyor gibi geliyor ve kitle de sanki biraz daha da büyümüş gibi , belki çok korkuyorum diye öyle hissediyorum emin değilim, günler geçmek bilmiyor, sürekli internetten araştırıyorum sürekli kitleyi kontrol ediyorum , aklımı kaybetmeme az kaldı , çocuklarımı annesiz bırakma düşüncesi mahvediyor beni , çok korkuyorum, öylesine derdimi anlatmak istedim , benzer durumlar yaşayan var mı , neler yaptınız, hangi aşamalardan geçtiniz , şimdiden herkese teşekkür ederim