• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol meme reddi

bebeginibekleyenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
424
307
18
Sol memeyi reddediyor ağlayıp geri çekiliyor ama sağda bı sorun yok çok şükür
Uzandık yatağa önce sağ verdim emdi sonra kendimi hafif yüz üstü yapıp solu sağmıs gibi verdim önce biraz şaşırdı gibi ama sonra emdi
Tadında sorun yok sanırım
Nasıl düzeltilir fikri olan var mı

Uzandık yatağa önce sağ verdim emdi sonra kendimi hafif yüz üstü yapıp solu sağmıs gibi verdim önce biraz şaşırdı gibi ama sonra emdi
Valla 4 ay oldu o sorun bendede var. Solu emiyor emerken cukcuk bir anda bırakıp ağlıyor. 8 aylık şuan 4 aylikdan beri var bu sorun.suan sağ çok emdiginden ondan daha fazla süt var sol ilk hızlı gelen sütü emip bırakıyor. Süt inmesini beklemiyor.
Hemşireye sordum tazyikden kaynaklı olabilir dedi. Sütun azlığı çokluğu ile ilgili değil dedi o hızlı geldiği için kendini geri çekiyor hava da yutuyor bebek dedi zaten sık sikda gaz çıkarıyor emerken . Arkana yaslanarak yada
Yatarak emzir dedi de gene aynı hep solu az emiyor. Yorumum burda kalsinda eğer çözüm bulan varsa bende göreyim..

Sol memeye yattığı tarafında ağrıyan bi yeri olabilir, kulağı ağrıyor olabilir. Sağ meme emme pozisyonunda sol tarafınızı emzirin ters tutuşla.

Denediginiz yontemle emiyorsa ayni sekilde ters durusla emzirmeye devam edin. Bebekler alistigi yonden icmek isteyebiliyor. Bir ihtimal de sol memeden daha az sut geliyordur. Benim sagdan az sut geliyordu sagip bakmistim cunku. Bir sure sonra o memeyi tamamen reddedip birakti. Umarim sorunu cozersiniz. Tek memeden yeterli sut aliyorsaniz o sekilde de devam edebilirsiniz. Kizimi uzun sure tek memeden emzirdim.

Valla 4 ay oldu o sorun bendede var. Solu emiyor emerken cukcuk bir anda bırakıp ağlıyor. 8 aylık şuan 4 aylikdan beri var bu sorun.suan sağ çok emdiginden ondan daha fazla süt var sol ilk hızlı gelen sütü emip bırakıyor. Süt inmesini beklemiyor.
Hemşireye sordum tazyikden kaynaklı olabilir dedi. Sütun azlığı çokluğu ile ilgili değil dedi o hızlı geldiği için kendini geri çekiyor hava da yutuyor bebek dedi zaten sık sikda gaz çıkarıyor emerken . Arkana yaslanarak yada
Yatarak emzir dedi de gene aynı hep solu az emiyor. Yorumum burda kalsinda eğer çözüm bulan varsa bende göreyim..
İlk sütü sagmayi deniyecem belki hızı yavaşlar

Sol memeye yattığı tarafında ağrıyan bi yeri olabilir, kulağı ağrıyor olabilir. Sağ meme emme pozisyonunda sol tarafınızı emzirin ters tutuşla.
Sağ sol uyuyor elini kulağına da götürmüyor şuan için huzurlu sadece meme vermede huzursuzlaniyor ama bakayım belki sağlık ocağına gideriz

Back