• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol meme reddi yasiyorum

Ssmeli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
53
12
8
32
Sag mememi emiyor solu emmiyor 2.3 gundur ancak gece uykusunda emiyor sagdimi biberonlada versem almiyor nasil asabilirim bu durumu

Dedim ki uykusuzluktan kafam karisti herhalde ben actim konuyu. Benimki de su anda sol mememden zehir akiyormus gibi davraniyor. Ciglik cigliga oraya koyunca. Biraz sagmayi denedim cok az geldi ama davul gibi oldu gogsum. Simdi masaj yaptim dusta. Verdim gene almadi. Sagmayi bi daha deneyecegim:( dogdugundan beridir bu gogsume mesafeli yaklasiyor. Bazen boyle asiri oluyor iste. Ne var acaba bu goguste:((

Kızlar konunuzu rastgele gördüm. Reddedilen memede süt akışı fazlamı? Yada digerine göre az mı? Bide ben mastit olmustum (sol memem) kizimdada sol meme reddi yasamistim ve sütümün tadina baktigimda sol memeden gelen süt tuzlu gibiydi🙈

Aynısını yaşadım daha doğduğu ilk günden itibaren.Bebek hemşiremiz normal olduğunu,bazı bebeklerin kendine favori meme seçip diğerini istemediğini söyledi.Favori memesinden doyunca diğerini de veriodum ben😊

Solu sagi emziriyor pozisyonda emzirin, muhtemelen diger memede akis daha guzel rahat ediyor
Bunu denedım ben
Sol emiyor sağ emmiyordu
Öyle tutarak çok minikken kandırmıştım
Cingöz büyüdükçe uyandı işi

2 yaşına kadar sadece sol memeyle beslendi🤦‍♀️
Sütten kestiğimde sol meme ve sağ meme arasında dünya kadar fark vardı

Bunu denedım ben
Sol emiyor sağ emmiyordu
Öyle tutarak çok minikken kandırmıştım
Cingöz büyüdükçe uyandı işi

2 yaşına kadar sadece sol memeyle beslendi🤦‍♀️
Sütten kestiğimde sol meme ve sağ meme arasında dünya kadar fark vardı
Akillilar tabi yemezler😀 bizde kisa bir sure oyle bir sorun oldugunda ise yaramisti. Tek meme emziren cok duyuyorum. Memelere feda dedik her turlu 😬

Doyuyorsa sorun yok ama ya doumuyorsa diyor insan biberonuda almiyor mama yafa sut veriyim dedigimde ac olan cocuk alir heralde

Back