Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tam mememin altında bastırınca bir ağrı var sadece tekinde var doktorlara gittim bi şey yok denildi fakat neden geçmediğini anlamadım
Adet dönemlerinde mi ortaya çıkıyo daha çok hormonel olabilirKızlar tam mememin altında bastırınca bir ağrı var sadece tekinde var doktorlara gittim bi şey yok denildi fakat neden geçmediğini anlamadım
Bundan kaynaklı çünkü bende de aynı ağrı var. Bastırınca acıyor. Orası hassaslaşıyor. Ultrason çekildi mamografi çekildiDoğru sütyen kullanıyor musunuz? Ters bir hareket yaptınız mı üst raftan ağır tencere ya da spor vs?
Yani öyle bir durum olmadı her zaman aynı model südyen kullanıyorumBundan kaynaklı çünkü bende de aynı ağrı var. Bastırınca acıyor. Orası hassaslaşıyor. Ultrason çekildi mamografi çekildi
doktor hiç bir şeyin yok dedi. ama ağrıyor dedim. Çok ağrırsa ağrı kesici al 6 ayda bir de kontrole gel dedi
Yani öyle bile olsa bir haftayı geçer miydiDoğru sütyen kullanıyor musunuz? Ters bir hareket yaptınız mı üst raftan ağır tencere ya da spor vs?
Farketmez oraya bir şey baskı yapmış. Siz ultrason çektirdiniz mi?Yani öyle bir durum olmadı her zaman aynı model südyen kullanıyorum
Çekildi temiz denildiultrason çekildi dimi?
Bana da aynısını dediFarketmez oraya bir şey baskı yapmış. Siz ultrason çektirdiniz mi?
Mesela ben şu an bastırayım acıyor. Doktora bastırınca acıyor dedim bana dediği o zaman bastırma![]()
Bende çok kez gittim ultrasonda temizdiKızlar tam mememin altında bastırınca bir ağrı var sadece tekinde var doktorlara gittim bi şey yok denildi fakat neden geçmediğini anlamadım
Çekildi temiz denildi
Bana da aynısını dedi![]()
Kas ağrısı hemen geçmezYani öyle bile olsa bir haftayı geçer miydi