Sol meme altında geçmeyen ağrı

gzdhkc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
51
8
8
28
Kızlar tam mememin altında bastırınca bir ağrı var sadece tekinde var doktorlara gittim bi şey yok denildi fakat neden geçmediğini anlamadım

Kızlar tam mememin altında bastırınca bir ağrı var sadece tekinde var doktorlara gittim bi şey yok denildi fakat neden geçmediğini anlamadım

ultrason çekildi dimi?

Doğru sütyen kullanıyor musunuz? Ters bir hareket yaptınız mı üst raftan ağır tencere ya da spor vs?
Bundan kaynaklı çünkü bende de aynı ağrı var. Bastırınca acıyor. Orası hassaslaşıyor. Ultrason çekildi mamografi çekildi
doktor hiç bir şeyin yok dedi. ama ağrıyor dedim. Çok ağrırsa ağrı kesici al 6 ayda bir de kontrole gel dedi

Bundan kaynaklı çünkü bende de aynı ağrı var. Bastırınca acıyor. Orası hassaslaşıyor. Ultrason çekildi mamografi çekildi
doktor hiç bir şeyin yok dedi. ama ağrıyor dedim. Çok ağrırsa ağrı kesici al 6 ayda bir de kontrole gel dedi
Yani öyle bir durum olmadı her zaman aynı model südyen kullanıyorum

Çekildi temiz denildi

Bana da aynısını dedi 🤦‍♀️😀

Tamam o zaman korkmanıza gerek yok. Daha fazla üstelersek doktorlar bizi sopayla kovalar :D
Bunları bir ay önce yaşadım ben. Zor bir süreçti benim için ama sonucun temiz çıkması rahatlattı beni. sizi de rahatlatsın. 6 ay sonra tekrar ultrason çektirin kafam rahat olsun diyorsanız

Tam bir ay once aynisini yasadim megersem masaya cok fazla dayaniyormusum, dikkat edince gecti :)

Back
X