Sol koltuk altımda lenf nodu

nemesis17

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
180
11
Merhaba arkadaşlar uzun süreden beri sol kolumda gerginlik, uyuşma hissi ve sol kol boyunca kalbe dahil bir baskı hissediyordum. koltuk altımdan başlayıp kalbime doğru ani baskı yaşıyordum. aynı zamanda yakın zamanda sol koltuk altımdaki şişlik dikkatimi çekmişti. bunun üzerine doktora gittim. sağ koltuk altı sol koltuk altı ikiside ultrasonla incelendi. teşhis olarak sağ koltuk altında 12.2 sol koltuk altımda 14,4 boyutunda lenf nodu bulgusuna rastlandı. sonucu daha doktora göstermedik. hafta içi göstereceğim. aşırı ateş ve halsizlik hissediyorum. bu hastalıkla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımınızı bekliyorum.

Kac yasindasin tatlim Bu hastalikda erken teshis ve genc olmak dez avantaj umarim saglugina kavusursun bulgularda agir ates halsizlik falan kesinlilkle ihmal etme en iyi hastaneye gorun.

Kac yasindasin tatlim Bu hastalikda erken teshis ve genc olmak dez avantaj umarim saglugina kavusursun bulgularda agir ates halsizlik falan kesinlilkle ihmal etme en iyi hastaneye gorun.
19 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Zaten bu şişlikte yurtta ayna karşısında dikkatimi çekmişti. İnşallah kötü bir şey değildir.

Ultrasyonumu çeken doktorum bende de 2 şer adet lenf bezi nodulu saptadı. Korkmamam gerektigi, çogu bayanda var oldugunu belirtti. Rahatsız ederse gel dedi sadece. Adet dönemlerimde bazen şişip acıyor o da herzaman olmuyor. Ama sizdeki ateşte yapıyormuş. Bende ateş falan yok mesela...Mutlaka aksatmayın kontrollerinizi. ihmale gelmez.

bende de oluyor bazen ama onemli bir sey degil ilac kullanıldımı 2 3 gunde geciyor.ama sende ates ve halszlik varmıs onu bilemem belki baska nedendendir.

Ben uzun süre üstünde durdum, araştırdım ve benimkide korkulur bir şey çıkmadı dediğin gibi her bayanda olan normal bir şeymiş. bendeki demir eksikliği tetiklemiş halsizliği

bende de oluyor bazen ama onemli bir sey degil ilac kullanıldımı 2 3 gunde geciyor.ama sende ates ve halszlik varmıs onu bilemem belki baska nedendendir.
şükür ki bendeki de normal çıktı epey doktor gezmedim değil ama ciddi olanlarıda yok değilmiş tabi. allaha şükür ciddi bir şey çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…