Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim de sağ tarafım aynı bu şekilde olmuştu. Gebeyim. Sende gebe olabilirsinSol kaşığımdan bacağıma inen sızlama var acıyor baya regl olmama 2 gün var sizce regl agrısı mı gebelik mi meme ucum hassas ayaklarım buz gibi özellikle sol ayak
Benim sağ tarafımda sızlamıştı ama bugün sol bacağım nasıl sızlıyor anlatamam buz kesti ayaklarım regl olmama 2 gün var abla Allah rızası icin bana dua eder misin lütfen insallah bende hamileyimdir umudum kalmadı artıkCanım benim de sağ tarafım aynı bu şekilde olmuştu. Gebeyim. Sende gebe olabilirsin
Kac aylık hamilesiniz hayırla kucağına alırsın inşallah dua et banada bende bu ay hamile kalmısımdır insallahCanım benim de sağ tarafım aynı bu şekilde olmuştu. Gebeyim. Sende gebe olabilirsin
Kav yıllık evlisiniz siz. Hayırlı zaman da rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah. Bu meseleyo kafaya çok takınca da olmuyor biliyo musun. Oluruna bırak inşallah. Olsa da olmasa da . Herhangi bir sağlık problemin yoksa eşinde ve sende. Beslenmene dikkat et spor yapmaya çalış bol su iç. Kan değer ve hormon değerlerine baktır. Takviye kullan eksiklerini kapat. İmkanın varsa doktoruna yumurta kontrolü yaptır o snaa hangi gün ilişkiye gireceğini soyler. Ederim senin için de tabi ki.Kac aylık hamilesiniz hayırla kucağına alırsın inşallah dua et banada bende bu ay hamile kalmısımdır insallah
Allahım bu hafta bu güzel haberi almak nasip olsun bana Allah razı olsun inşallah gebeyimdir Allah razı olsun dua ettiğin için teşekkür ederimKav yıllık evlisiniz siz. Hayırlı zaman da rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah. Bu meseleyo kafaya çok takınca da olmuyor biliyo musun. Oluruna bırak inşallah. Olsa da olmasa da . Herhangi bir sağlık problemin yoksa eşinde ve sende. Beslenmene dikkat et spor yapmaya çalış bol su iç. Kan değer ve hormon değerlerine baktır. Takviye kullan eksiklerini kapat. İmkanın varsa doktoruna yumurta kontrolü yaptır o snaa hangi gün ilişkiye gireceğini soyler. Ederim senin için de tabi ki.
Test yapsanız çıkar muhtemelen. Tek başına ağrı bi belirti ifade etmiyor zira en son böyle bir ağrı yaşadığımda yumurtalık kistim olduğunu öğrenmiştimSol kaşığımdan bacağıma inen sızlama var acıyor baya regl olmama 2 gün var sizce regl agrısı mı gebelik mi meme ucum hassas ayaklarım buz gibi özellikle sol ayak
Teşekkür ederimTest yapsanız çıkar muhtemelen. Tek başına ağrı bi belirti ifade etmiyor zira en son böyle bir ağrı yaşadığımda yumurtalık kistim olduğunu öğrenmiştim
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaSol kaşığımdan bacağıma inen sızlama var acıyor baya regl olmama 2 gün var sizce regl agrısı mı gebelik mi meme ucum hassas ayaklarım buz gibi özellikle sol ayak
Test yapsanız çıkar muhtemelen. Tek başına ağrı bi belirti ifade etmiyor zira en son böyle bir ağrı yaşadığımda yumurtalık kistim olduğunu öğrenmiş
Regl oldumMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Hakkında hayırlısı Umarım bundan sonrası gönlünüzce olur herşeyRegl oldum