sol kasıkta sızı idrarda ağrı

mavihayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
872
1
26
Edirne
kızlar bana yarım edin lütfen ...kasıklarımda 10 gündür yumurtlama tarihimden beri sızı oluyodu bn hamilelik olabileceğini düşünüyodm .Ama dünden itibaaren idrarımı yapaken ağrı olamaya başladı sol kasığa da bi sızı yayılıyo ...doktor iltahap yok dedi sizce ne olabilirrrr

Doktorlara güvenim kalmadı benim özellikle özel tıp merkezlerinin yazdıkları raporlar yanlış ben de iltihap olur hep ve belirtilerini biliyorum tekrar nüksettiğine de eminim temiz deyip yolladılar. para tuzagı. aynı şekilde sol tarafımda agrı var idrar yaparken yanma ve akıntı ama buna ragmen yok deyip yolluyolar. Araştırma hastanesine git ve şikayetlerini çok net belirt ben tekrar gidicem ve cıkarsa o özel hastaneyi dava etmeyi bile düşünüyorum hoş gerci onlar bi şekilde temize cıkıyomus ama yine de bu sağlıkla oynamak maddi manevi tazminat davası açıcam. herkes sustukca böyle umarsızca davranmaya devam ederler yoksa.

canım ben de aynı şikayetlerle acile gittim.idrar ve kan tahlili yaptılar.kan temiz ama idrar tahlilinde bakteri 28 çıktı yani iltihap varmış.ayrıca kum döküyormuşum.1 hafta antibiyotikten sonra bir şey kalmadı çok şükür

Bayanlar geçmiş olsun,bende bu şikayetlerden muzdaribim..Doktora gidiyorum ilaç krem verip gönderiyor.En son smear testi istemişti yaptırmıştım ama sonucunu almaya gidemedim.Araçsız çok zor oluyor çocukla.Kasığımda ağrım,akıntı idrarda yanma eksik olmuyor çok da temiz tutmaya özen gösteriyorum ama bir türlü gitmedi..

benimde güvenim kalmadı canım,1 seneyi aşkın sol tarafımda ağrım var ama doktorlar birşey yok deyip yolluyor,geçen aylarda tüp bebeğe başvurmadan önce tüplerimin ikiside kapalı çıktı,büyük ihtimalle iltihaptan,artık deliricem.sol tarafta hala ağrım var ve artık ne yapacağımı şaşırdım,hep özellere gittim daha iyi olsun diye ama artık araştırma hastanesine gidicem.yumurtalık iltihabından şüpheleniyorum kendimde ve bence yapışıklığımda var çünkü çok az adet olmaya başladım,Allahım yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…