• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasıkta bazen dayanilmayacak agri?

zeynep zehra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
89
50
8
29
Kızlar adetime 4 gün var bugün sol kasığimda bazen batma ile karışık ağrı var bazen dayanılmaz oluyor. Tam kasik değilde üst tarafı rahime yakın yerde .geçenlerde testim negatif çıktı. Sizce umutlanmalımiyim?

Geçen ay 6 gün gecikme yaşadım ve adetime dair hiçbir belirtim olmadı sadece sol kasığımda ara sıra ağrı oluyordu heyecanlanıp test yaptım negatif cıktı sonrasında da adet gördüm 😔 Allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Geçen ay 6 gün gecikme yaşadım ve adetime dair hiçbir belirtim olmadı sadece sol kasığımda ara sıra ağrı oluyordu heyecanlanıp test yaptım negatif cıktı sonrasında da adet gördüm 😔 Allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin cnm inşallah zaten bende kasikağrısı hiç geçmez yıllardır ama bugün kivirdi resmen

Kızlar adetime 4 gün var bugün sol kasığimda bazen batma ile karışık ağrı var bazen dayanılmaz oluyor. Tam kasik değilde üst tarafı rahime yakın yerde .geçenlerde testim negatif çıktı. Sizce umutlanmalımiyim?
Gebelikte kasik ağrıları çok şiddetli olmaz diye biliyorum ..yani bende öyle oluyordu .regl ağrıları daha uzun süreli ve sidettli ..gebe kalmış olduğum aylarda daha kısa süreli ve gelip geçici ağrılardi..

Gebelikte kasik ağrıları çok şiddetli olmaz diye biliyorum ..yani bende öyle oluyordu .regl ağrıları daha uzun süreli ve sidettli ..gebe kalmış olduğum aylarda daha kısa süreli ve gelip geçici ağrılardi..
Benim.bi tane kizim var aslında. Onda olmuştu ilk zamanlar ve 9 ay geçmedi. I sağdaydı 😅

Amin canım hepimizin inşallah. Iyice arttı valla bugün az lekegeldi hatta
Merhaba geçtiğimiz Kasım ayında dış gebelik yaşadım. Sol bacağıma vuran inanılmaz bir ağrı vardı. Bunun yanında ara adet kanamalarım da vardı. Sol tüpe yerleşmişti. 2 doz iğne oldum çok şükür geçti. Şimdi tekrar gebelik planlıyoruz adetim 1 hafta var ara ara sol kasığımda yine batma lar oluyor. Doktora gitmenizi tavsiye ederim. Ara adet kanamaları hafife almayın

Back
X