• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol Kasıkta Ani Giren Ağrı

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Kızlar 13 Eylül yumurtlama günümdü 14’ünde ovülasyon testinde silikleşmeyi gördüm.12-13-14 Eylül değerlendirildi.Bugün kasıklarda hafif ağrılarım vardı ama akşamdan beri sol kasığımda aniden giren bıçak saplanır gibi ağrı oluyor bacağıma doğru da yayılıyor bazen :( Yumurta çatlaması görmüştüm testte ama acaba kistleşmiş olabilir mi korktum biraz :(

Benim de 12 eylüldü çatlama günüm o günden beri sağ kasığımda ağrı var ilk defa bu ay ciddi manada düşündük ben de belirtiye yormak istemiyorum açıkçası.Ya da mevsimsel belki de

Benim de 12 eylüldü çatlama günüm o günden beri sağ kasığımda ağrı var ilk defa bu ay ciddi manada düşündük ben de belirtiye yormak istemiyorum açıkçası.Ya da mevsimsel belki de

Üşüttüm mü acaba diye düşünüyorum ama bilemedim faha önce bir kürtajım var onda da böyle ağrı olmuştu belirti olarak ama 2-3 kez olmuştu böyle olunca acaba kist mi var diye düşündüm 🤔

Back