• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sol kasıkta ağrı

kbraaykut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
71
18
18
32
merhaba arkadaşlar 4 gün önce yumurtlama oldu ama sol kasıktaki batma gibi arada belime ağrı giriyor anlamadım ne olduğunu şu dönemdede doktora gitmekten çekiniyorum.. hamile olabilme ihtimalimide bilmiyorum anlamdım bişey korkuyorum sadece

merhaba arkadaşlar 4 gün önce yumurtlama oldu ama sol kasıktaki batma gibi arada belime ağrı giriyor anlamadım ne olduğunu şu dönemdede doktora gitmekten çekiniyorum.. hamile olabilme ihtimalimide bilmiyorum anlamdım bişey korkuyorum sadece
bu donemde iliskin olmadi dmi bndede oluor yumurtlama gunlerinde bel agrisi kasik agrisi olur bacagima vuruordu benim belirtidir o akintin nasil seffaf ise yumurtlama gunundesin o hamilelik olmuor yumrutlama donemindesin demek istior

Benimde oluyor ince bir sızı şeklinde ağrım. Anlamıyorum bende neden ama genelde her ay oluyor. Sizin ilk defa mı oluyor?

bu donemde iliskin olmadi dmi bndede oluor yumurtlama gunlerinde bel agrisi kasik agrisi olur bacagima vuruordu benim belirtidir o akintin nasil seffaf ise yumurtlama gunundesin o hamilelik olmuor yumrutlama donemindesin demek istior
yumurtlama dönemim geçti onu biliyorum ve ben,m ilk defa böyle bir ağrım oldu başka olan varmı diye

olabilior bnmde olmuordu hic bu defa net yaşadım burde adet gunun yaklasiormu bazen 1 hafta oncesindende agrilar baslayaabilior
zaten yumurtlamadan sonra 14 gün sonunda adet olunur daha 9 gün var adet değil bu ağrı 5gün oldu geçeli yumurtlama hala ağrıyor sol kasığım

zaten yumurtlamadan sonra 14 gün sonunda adet olunur daha 9 gün var adet değil bu ağrı 5gün oldu geçeli yumurtlama hala ağrıyor sol kasığım
ala ala kist filan yoktur dmi miyom filan sanmiorm ama ama bnm o gun kala pardon 10 gun kala adetime basliyordu agrilarim kasikda bacakda birde yemede istahim aciliordu daha 10 gun kaala basliyor bende belki sende daha once olmamistr bu defa yasiyor olabilirsin usuttuysen birde hic kacari olmuo insan yazin terlikde giymior malum adetin gecikirse baktirirsin olmadi biraz bekle bence

Back