Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar 4 gün önce yumurtlama oldu ama sol kasıktaki batma gibi arada belime ağrı giriyor anlamadım ne olduğunu şu dönemdede doktora gitmekten çekiniyorum.. hamile olabilme ihtimalimide bilmiyorum anlamdım bişey korkuyorum sadece
merhaba arkadaşlar 4 gün önce yumurtlama oldu ama sol kasıktaki batma gibi arada belime ağrı giriyor anlamadım ne olduğunu şu dönemdede doktora gitmekten çekiniyorum.. hamile olabilme ihtimalimide bilmiyorum anlamdım bişey korkuyorum sadece
ala ala kist filan yoktur dmi miyom filan sanmiorm ama ama bnm o gun kala pardon 10 gun kala adetime basliyordu agrilarim kasikda bacakda birde yemede istahim aciliordu daha 10 gun kaala basliyor bende belki sende daha once olmamistr bu defa yasiyor olabilirsin usuttuysen birde hic kacari olmuo insan yazin terlikde giymior malum adetin gecikirse baktirirsin olmadi biraz bekle bence