• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol kasıkta ağrı?

leylidya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
177
42
28
28
6 aylık evliyim Adetim 3 gün gecikti geçen ay. normalde hep düzenlidir ve ağrı olmaz karnımda kramp vardı adet olduktan sonra da devam etti sadece solumda bu ağrı sol tarafımda sanki yumru varmış gibiydi sağa dönüp yatamiyodum ağrı yapıyodu sağlık ocağına gittim kan verdim bişey çıkmadı adetim bittikten 2 gün sonra hafif kan geldi . Bu ay adet günüm normaldi ama adet bittikten bı gün sonra yine kanama oldu lekelenme oldu daha sonra aynı gün sizce nedeni nedir?

Ovulasyon testi yapiyomus unuz adetten hemen sonra yumurtluyo olabilirsin

Evet aynen o ben hisediyorum kasik agrisindan yumurtlamayi.. Tabi baska nedenlerde olabilir doktora git en iyisi canim

Aynen benimde 1.5 aydır sürekli ağrıyor doktor size ne dedi bende bugün gittim de hastaneye smear testi yapti 3 hafta sonra belli olcak sonuç
ya bende pazartesi doktora gidicem bu yüzdende direk smear testimi istedi ultrasonla falan bakmadımı ?

ya bende pazartesi doktora gidicem bu yüzdende direk smear testimi istedi ultrasonla falan bakmadımı ?
Ultrasona bakmadan önce sordu smear testi hic yaptırdınmi diye yok dedim neyse ultrasona gecti bisey göremedi ne ara yaptıysa smear testide yapmış ben sadece muane ediyo sanıyordum

Ultrasona bakmadan önce sordu smear testi hic yaptırdınmi diye yok dedim neyse ultrasona gecti bisey göremedi ne ara yaptıysa smear testide yapmış ben sadece muane ediyo sanıyordum
yani basit birşey mi o test? gitcem ama kendimi çok sıkıyorum ya tedirginim sıktıkça batıyo sol tarafım bi de 3 hafta çok uzun süre değilmi ya ağrın devam ediyormu?

yani basit birşey mi o test? gitcem ama kendimi çok sıkıyorum ya tedirginim sıktıkça batıyo sol tarafım bi de 3 hafta çok uzun süre değilmi ya ağrın devam ediyormu?
Malesef ağrım devam ediyor korkutmak istemem ama ilk defa alttan muane oldum cok korktum bende kendimi sıktım ve acıdı smear testi yaparkeb acı oldu heralde

Sizin ne zamandan beridir sol kasığınız agriyor
aralık ayında 3 gün adetim gecikti adet olmama yakın başladı sol kasığımda ki adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adet günlerimde olmaz gecikmede olmaz. Sol tarafımda sanki yumru var gibiydi sağa dönüp yatamıyodum ağrı yapıyodu. Sağlık ocağında kan verdim bişey çıkmadı gaz sancısıdır dedi doktor. Geçen ocak ayında da normal günümde oldum ama adet bittikten bi gün sonra yine kan geldi. Bu ayda 3 gün gecikti 4 olcak nerdeyse ve bu ayda ağrım başladı özellikle üşüdüğümde kendimi sıktığımda falan sol kasığım acayip ağrıyo batıyo resmen ve 2 gündürde midemde yanma var

Back